villa

Binnenkijken bij een prachtige villa

Via een foto van een open haard ben ik laatst op de site van Suzanne Holtz terecht gekomen. Suzanne ontwerpt interieur voor zowel de particulier als de zakelijke markt. Omdat ik een foto van haar wilde gebruiken had ik haar een mail gestuurd waarin ik om toestemming vroeg. En naast dat ik daarvoor toestemming kreeg, kreeg ik ook toestemming om een aantal van haar projecten met jou te mogen delen. En nu weet ik dat een aantal van haar projecten voor het hogere segment zijn maar je kan je er ook prima door laten inspireren. Daarbij een goed ontwerp is niet duur als je er jaren van mag genieten.

doorkijk woonkamer

gang

Deze gang is natuurlijk prachtig. Allereerst het gebruik van zwart vind ik hier echt goed tot zijn recht komen. Maar je kan ook in je “simpele” eengezinswoning een hal als deze creëren. Helaas zijn in vele oude woningen de originele delen weggehaald. Vaak werden deze huis aangepast aan de stijl van nu. Vele jaren 30 woningen zijn in het verleden modern gemaakt. Het is dan ook hard zoeken om een huis te vinden waarin dit nog van origine in zit maar gelukkig kan het ook op andere manieren. Je kan het op maat laten maken maar er zijn ook tal van leveranciers in oude bouwmaterialen. Ga eens bij hen snuffelen misschien verkopen zij nog wel oude trapdelen of hekjes.

Overigens vind ik het idee van meerdere lampjes ook echt super gaaf. Vele van ons hangen maar een enkele lamp in de hal maar als je er meerdere ophangt voeg je al snel meer sfeer toe. We zouden overigens allemaal wel iets meer aandacht aan onze gang mogen geven. Dat is toch vaak een ondergeschoven kindje.

keuken eettafel

Nog een leuk idee met verlichting. Door te verwerken met 2 verschillende vormen krijg je een verrassend effect. Door deze ook nog eens op verschillende hoogtes op te hangen leg je er nog meer de nadruk op.

Naast het ontwerp heeft Suzanne voor dit ontwerp ook een deel van de lampen, behang (o.a. van elitis en Ralph Lauren) , meubels enz geleverd. Ben je net als mij fan van dit ontwerp kijk dan voor nog meer mooie interieurontwerpen van Suzanne Holtz op haar site http://suzanneholtz.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *