Woonwinkels in Uden

Ik – Charlotte van AlotlikeLOT.nl – heb een grote passie voor interieur! Ik vind het heerlijk om te spelen en schuiven met meubelen, materialen en kleur. Ik koop dan ook regelmatig iets nieuws voor in mijn interieur. In dit artikel deel ik mijn favoriete woonwinkels uit Uden!

Woongelofelijk Van Donzel

Laten we meteen maar beginnen bij de mooiste woonwinkel van Uden: Woongelofelijk Van Donzel. Met een winkel van maar liefst 12.000 vierkante meter is het aanbod groot. Heel groot! Er is dan ook voor elke woonstijl en smaak iets te vinden. Van grote meubelen tot de leukste – en kleinste – accessoires. En ook in verschillende prijsklassen kun je shoppen bij Woongelofelijk Van Donzel

Merken als IN.HOUSE, XOOON en Coco Maison vind je hier. Die laatste is trouwens een van mijn favorieten! Woongelofelijk Van Donzel is een fijne winkel om doorheen te lopen om interieur inspiratie op te doen. En kom je er niet uit? Er zijn ook interieurstylisten die je kunnen helpen!

Pronto Wonen

Ben je een beetje thuis in interieur? Dan ken je Pronto Wonen vast wel. Er zijn namelijk meer dan 30 filialen door heel het land! Zo ook in Uden.

Je kunt hier terecht voor je gehele woning inrichting. Van tafels en banken tot de finishing touches. Zelf ga ik graag naar Pronto Wonen in Uden voor sierkussens, kunstbloemen en leuke accessoires!

Living for All

Als je dan toch op de woonboulevard in Uden bent, dan is het misschien leuk om Living for All te bezoeken. Ook dit is met 4.000 vierkante meter aan aanbod een ruime winkel. Merken die ze hier verkopen die ik erg leuk vind zijn Light & Living, Coco Maison, By-Boo en Woood.

En meer woonwinkels in Uden

In Uden zijn nog meer winkels te vinden waar je terecht kan voor interieur. Denk dan bijvoorbeeld aan standaard winkels zoals Karwei, Kwantum en LeenBakker. Daar zijn regelmatig ook leuke items voor je interieur te vinden! En bij Karwei kun je natuurlijk ook terecht voor een nieuwe kleur op je muur!

About Author

You May Also Like

Woonwinkels

Woonwinkelen tip

Etsy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *