Woonwinkels gelderland

Sinds ik (Amy – Jouvence) op mezelf woon vind ik het heerlijk om ons appartementje steeds meer eigen te maken met unieke interieur items. Inmiddels weet ik in Gelderland wel zo’n beetje de leukste interieur en decoratie winkels te zitten en deel ze graag met jou!

Loods 5

Vrij recent geopend in Duiven, maar Loods 5 is een grote woonwinkel met een supertof concept. In Loods 5 vind je namelijk allemaal verschillende bedrijven die daar ruimte kunnen huren om zo hun spullen te verkopen, hierdoor is het aanbod van Loods 5 erg divers.

Loods 5 Duiven

Ruben Robijn

Voor iedereen die, net als ik, een enorm zwak heeft voor edelstenen, kristallen en mineralen moet echt eens een kijkje gaan nemen bij Ruben Robijn in Duiven op de Stenograaf (vlakbij de IKEA). Ruben Robijn beslaat een showroom van maar liefst 1000 m² met meer dan 7800 verschillende items.

Ruben Robijn

Pronto

Niet per definitie een heel lokaal concept, maar wel een woonwinkel met erg mooie interieur items. Het grootste deel van onze meubels komt inmiddels van de Pronto in Huissen vandaan. Het personeel is er erg vriendelijk, neemt alle tijd voor je en denkt met je mee. Zo hebben we onlangs een lamp uit de catalogus mogen bestellen, omdat we zoiets zochten, maar het niet konden vinden in de winkel.

Pronto

De Museumwinkel

Op zoek naar een unieke eyecatcher voor in je woning, dan moet je zeker een keer langs gaan bij De Museumwinkel in Nijmegen. Wellicht niet iets voor iedereen, maar De Museumwinkel is een interieur en taxidermie winkel.

Ze verkopen er onder andere opgezette dieren, exotisch opgezette vlinders & insecten, fossielen, skeletten, edelstenen en veren. Zelf hebben we een aantal edelstenen daar gekocht, twee vlinders in lijst en veren. Een grote stolp met vlinders staat nog op het verlanglijstje, maar die zijn vrij prijzig, dus daar sparen we nog even voor.

De Museumwinkel

Kattencafé Balthazar

Als je dan toch in Nijmegen bent, en als crazy cat lady, kan dit café niet ontbreken in dit rijtje. Bij Kattencafé Balthazar kun je terecht voor onbeperkte kattenknuffels, de beste koffie & thee en diverse huisgemaakte lunchgerechten en gebak.

MT Sfeeridee

In het centrum van Huissen vind je MT Sfeeridee, een woonwinkel de zich het best laat omschrijven als een combinatie van stoer en landelijk met een knipoog naar het eigentijdse en wat strakke/moderne interieur. Dé winkel voor wooninspiratie, meubels en accessoires.

MT Sfeeridee

’t Wildhuus landelijke decoraties

In Harskamp aan de rand van de Veluwe vindt je ’t Wildhuus landelijke decoraties. Het assortiment bestaat onder andere uit geweien, vachten, preparaten, potten, kaarsen, kandelaren en nog veel meer.

Wij hebben een groot gewei van een edelhert bij ons in de woonkamer hangen die bij deze winkel vandaan komt. Tevens hebben ze er erg mooie en unieke geweilampen, deze staat op het verlanglijstje voor als we ooit een grotere woning hebben.

‘T Wildhuus

Indoteak

In Doetinchem vind je een groot assortiment meubels van teakhout. Geen enkel meubelstuk is hetzelfde, want teakhout is een natuurproduct en de meubels worden met de hand gemaakt. Ze hebben er van alles van tafels tot kasten en van stoelen tot dressoirs.

Indoteak

Tapas restaurant ’t Zusje Nijmegen

Last but not least.. Mijn favoriete restaurant: tapas restaurant ’t Zusje in Nijmegen. Je moet overigens wel zorgen dat je hier van tevoren reserveert, want de kans dat je zomaar kunt binnenstappen en er is plek is uiterst klein. Voor een vast bedrag kun je hier de hele avond lekker eten en gezellig bijkletsen. Proef vooral de bastogne parfait van de toetjes kaart!

Tapas restaurant ’t Zusje Nijmegen

Dank je wel Amy van Jouvence.nl voor deze hele leuk blog over woonwinkels in Gelderland.

Wil je ook jouw woonwinkels delen? Stuur ons een mailtje info@interieurinspiratie.nl

About Author

You May Also Like

Woonwinkels

Woonwinkelen tip

Etsy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *