Woontrends voor elk seizoen

MAAK KENNIS MET HET NIEUWE MERK FOURFABRICS: WOONTRENDS VOOR ELK SEIZOEN!

Kun je wel wat inspiratie op gebied van wonen en mode gebruiken? Dan moet je bij het nieuwe merk FourFabrics zijn. Dit toffe label voor woon- en modeaccessoires brengt vier stijlen per modeseizoen. Dus ben je op zoek naar iets nieuws voor je huis neem dan eens een kijkje op Fourfabrics.nl!

Nieuw merk
Nederland heeft er een nieuw label bij op het gebied van interieur en fashion! FourFabrics biedt de mooiste kussens en woonaccessoires, die elk interieur in een handomdraai een geheel nieuwe look geven. Op dit moment voert het label de collecties: Minimum Geometric, Barok Flowers, Blue Folkloric en Neon Jungle. Even de bank opfleuren of je slaapkamer voorzien van een nieuw detail? Doe dit met de modeseizoenen mee! Binnen deze vier thema’s kun je het interieur een complete restyle geven en naar hartenlust mix ’n matchen! Alle producten zijn geselecteerd op trend & kleur en sluiten goed op elkaar aan. Kan het huis wel wat kleur gebruiken, kies dan voor de knallende musthaves uit collectie Neon Jungle! Of liever niet te druk, maar lief en romantisch? Daar passen de producten van Barok Flowers juist weer perfect bij! Naast woonaccessoires  zijn er ook geweldige sieraden die helemaal passen binnen de vier stijlen. Dus ben je klaar met het decoreren, vergeet vooral jezelf dan niet!  Welk type ben jij?!

Verantwoord en handgemaakt
FourFabrics heeft een passie voor stoffen, lifestyle en originaliteit. En die mix heb je nodig voor die ene bijzondere look die zo bij je past. Het merk kiest er heel bewust voor om betaalbare items in een beperkte oplage te produceren. Hierdoor kun je ieder seizoen je huis of outfit met unieke items  restylen. En… ook niet geheel onbelangrijk: FourFabrics produceert haar textielproducten verantwoord en in eigen land! De Fabrics (textiel) producten uit de collectie worden in beperkte aantallen geproduceerd en geen enkel textielproduct is hetzelfde doordat het met de hand is gemaakt.

Over FourFabrics
FourFabrics is altijd bezig met het samenstellen van originele moodboards en het spotten van de nieuwste trends op woongebied. In maart zal het merk dan ook weer haar spring / summer collectie voor 2016 presenteren. Het complete assortiment van dit gave nieuwe label is te bekijken én te bestellen op www.fourfabrics.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *