Woontrend: Minimal chic

Nu het nieuwe jaar weer in volle gang is, hebben we al een hoop nieuwe woontrends voorbij zien komen. Eén daarvan is minimal chic: een simplistisch interieur met chique elementen. Deze trend bewijst dat je ook met een rustige en strakke basis een prachtig stijlvol geheel kunt creëren.

minimal chic

Keep it simple
Het draait om de kunst van het weglaten: hoe minimalistischer, hoe beter. Houd de basis rustig en laat simplistische designs de boventoon voeren. Ook zien we veel items met ronde vormen, zachte stoffen en donkere tinten. Denk hierbij aan diepe kleuren als bordeauxrood, donkergroen, donkerblauw, paars en poederroze in combinatie met chique, meestal gouden accenten.
Een vleugje luxe
Het toevoegen van een aantal chique elementen aan een clean en strak interieur maakt het plaatje pas echt compleet. Een gouden lamp of een aantal subtiele glanzende accenten zijn al voldoende voor een chic tintje. Voor dat beetje extra elegantie wordt ook vaak gekozen voor rijke materialen, zoals natuursteen, fluweel en messing. De kwalitatieve uitstraling hiervan benadrukt de luxe; een schot in de roos wat deze trend betreft!
HAY stoel € 235 | Menu spiegel € 449,95 | Bloomingville lamp € 167,20 | Walra sierkussen € 21,50

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *