Woning met een Riviera Maison sfeer

Oud Hollandse woning met een Riviera Masion sfeertje

Achter de voordeur van ons statige, maar gezellig Oud Hollandse huis wonen mijn man en ik samen met een aantal pubers.Het huis kochten wij als nieuwbouw en heeft als geschakeld hoekhuis een enorme uitstraling. De ruit raampartijen, welke rondom zijn, geven veel licht in de woonkeuken en woonkamer. En als de zon schijnt en alle markiezen (Hennie’s zonwering) uithangen is het een plaatje om te zien. De openslaande deuren geven toegang tot de heerlijk veranda (Ebeniste) die verwarmd en verlicht is indien nodig. In de tuin zijn diverse terrassen met in een met riet en dennenbomen begroeide hoek een jacuzzi ( Tiger river spas)

De ligging is in een woonwijk met aan de overkant het Maxima park en aan het einde van de straat het gezellige Vleuterweide winkelcentrum met Oud Hollands uitstraling.

Met de inrichting van ons huis hebben wij ons hier dan ook door laten inspireren. De basis  is neutraal gehouden, zodat er altijd veranderingen konden plaats vinden.

Toen alles casco was begonnen we als eerst met het aanpakken van de wanden. In het hele huis zijn de muren strak gestukt.. (Stucadoorsbedrijf M. Peek is een specialist in mooi strakke wand/plafond afwerkingen)

Op de hele begane grond ligt leisteen welke zo behandeld is dat het een oude kasteelvloer lijkt. (Kersbergen heeft bijzondere vloeren)Nog nooit was een vloer zo makkelijk in onderhoud.

De keuken is degelijk en solide van Bruynzeel met als eye catcher het fornuis van Falcon. 6 gaspitten met 2 wokbranders, grillplaat en 3 ovens.

In de woonkamer bevind zich een gashaard van v. Maanen en Visser. Ook weer zelf te ontwerpen qua maat en afwerking.

Boven ligt een laminaat vloer gewoon van de praxis en op de trappen en op zolder een zachte dikke vloerbedekking (NTU wonen & sfeer). Lekker behaaglijk. Door het hele huis hangen vouw/gordijnen van dikke kwaliteit stof welke op maat zijn gemaakt door Leen bakker.

De onbestemde hoeken zijn opgevuld met planken of kastindelingen met daarvoor schuifdeuren van Hornbach. Klinkt saai, maar ook deze worden weer op maat gemaakt en materiaal naar eigen keuze.

Mijn man en ik hadden beiden een interieur na de scheiding en uit deze ‘voorraad’ hebben we ons nieuwe huis samen ingericht. De Chesterfield bank (op maat gemaakt haha) is bijna 3 meter lang dit hebben we uitgebreid met een 2 zitter en 2 fauteuils. Nieuwe meubelen (zoals de salontafel) of decoraties komen vaak van Rofra of Riveira Maison.Laatst aangekocht is de klooster eettafel welke extra lang is. Genoeg plek voor 8 of 10 eters.

Ondanks dat alles naar ons zin is staat ons huis toch te koop. De mogelijkheid is er om vrijstaand te gaan wonen en willen deze poging zeker wagen. Dit keer een bestaand huis…welke wij dan weer naar eigen smaak gaan oppimpen.

Is deze woning iets voor jou? Meer weten of de woning of interesse om deze woning te bekijken: http://www.funda.nl/koop/vleuten/huis-48103704-hardenbroek-221/

voordeur

hal

entree

chesterfield

huiskamer

living

woonkamer riviera maison

landelijke keuken keuken

landelijke keuken

slaapkamer loge puber slaapkamer ouderslaapkamer ouder slaapkamer

zolder

badkamer

zitje tuin

veranda tuin tuin gras

jaccuzi

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *