LAAT JE INSPIREREN DOOR DE ZOMERCOLLECTIE VAN SCAPA HOME

Laat je deze zomer verrassen door de SCAPA HOME collectie, boordevol mooie vormen, natuurlijke kleuren en een strakke Scandinavian touch.
De trend van dit moment is een interieur dat eerlijke eenvoud en tijdloze elegantie uitstraalt en tegelijkertijd eyecatching items naadloos ondersteunt. Laat dat nu net de sterkte van SCAPA HOMEzijn, de Belgische interieurlijn die zich al jaren laat inspireren door de minimalistische Scandinavische esthetiek. SCAPA HOME laat vakmanschap duidelijk naar voren komen door het gebruik van hoogwaardige materialen en een gedempt kleurenpalet.
Ook in 2015 ontwikkelt SCAPA een home collectie die iedere designliefhebber zal aanspreken. Of je nu gaat voor een volledige SCAPA HOME inrichting of het houdt bij enkele goedgekozen losse items, de zomercollectie van SCAPA HOME zal geheid in de smaak vallen
scapa home

Natuurlijke aardetinten als beige, camel en hazelnoot, aangevuld met zachte nuances van waterblauw en poeder roze, werken als een zacht filter die het daglicht binnenzuigt en gevangenhoudt, waardoor de kleuren en de collectie nog beter tot hun recht komen.
SCAPA HOME staat bekend om de uitstekende materiaalkeuze en dat is in deze zomerlijn niet anders. Eerlijke productie en een focus op kwaliteit zijn de pijlers waar het interieurgamma van het Belgische label al jaren op steunt.
Ook binnen het textielgamma is SCAPA voortdurend op zoek naar een goede balans tussen kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design.
scapa home
Een terugkerend element in de SCAPA HOME collecties is de etnische insteek: paarden, gaucho’s en exotische tekeningen brengen warmte in een strak interieur. De kleine kunstwerkjes eisen meteen de aandacht in de ruimte op, zonder overheersend te zijn.
SCAPA HOME houdt de vinger stevig aan de pols en voelt interieurtrends meestal enkele seizoenen op voorhand aan. De koperen kan en schalen, vlinderstoel in lederlook of de badkamerset in marmer heeft SCAPA HOME al een tijdje in de collectie, maar staan vandaag op de wishlist van iedere designliefhebber.
Een weloverwogen mix tussen trendy en tijdloos, geïnspireerd door de wereldse cultuur en gesteund door Belgisch vakmanschap: SCAPA HOME is het merk dat de term interieur overstijgt door een heuse levensstijl te verzorgen.

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *