Witte bureaus om na de vakantie mee aan de slag te gaan

We nemen steeds vaker werk mee naar huis, doen onze belastingaangifte zelf achter de computer, zijn begonnen met een studie of gaan een avondje online shoppen! Meestal doen we dit achter de laptop op de bank, de eettafel of een klein bureautje. Daarom is het tijd voor de volgende stap, een serieuze stap. We gaan opzoek naar een goed bureau voor onze eigen thuiswerkplek.

wit bureau

De vakantie is bijna voorbij. Dat betekent dat we weer back to work moeten. Misschien zie je er tegenop of vind je het juist wel fijn om weer de structuur van alle dag op te pakken. Misschien is dit ook wel dé tijd om je werkplek thuis aan de eettafel of dat te kleine computertafeltje te vervangen door een echt bureau.

Een minimalistisch wit bureau

Waar moet een bureau voor thuis aan voldoen? Natuurlijk staat hij altijd in het zicht en is het design dus heel belangrijk. Maar aan de andere kant, een design bureau mag gezien worden maar moet ook niet teveel opvallen. Een minimalistisch wit bureau is dan eigenlijk een perfecte keuze. Bijvoorbeeld het Bureau Samuel, het Bureau Strada of het Bureau Conrad. Deze modellen alle drie op een andere manier zijn gecombineerd.

witte bureaus

Bij het model Samuel gaat het vooral om licht en ruimte.  Deze werkplek heeft ook iets spannends door de toevoeging van een gele kleur. De houten elementen zorgen daarbij weer voor een stukje warmte.

bureau

Bij het model Strada komt voornamelijk de landelijke en Scandinavische stijl naar voren. Hierbij is wit gecombineerd met veel hout en retro meubels. Met de bijpassende stoel is het plaatje natuurlijk compleet.

Het model Conrad zorgt voor een stoere werkplek vanwege de donkere kleur muur en vloer. Door juist weer lichte elementen op de grond te plaatsen en op te hangen krijgt de werkplek een speels tintje.

Een wit bureau met veel opbergruimte

Het kan natuurlijk ook zijn dat je juist een bureau met veel opbergruimte zoekt. Ruimte voor je mappen, schoolboeken of schrijfwaren bijvoorbeeld. Dan is het Bureau Curve een mooi model. Deze thuiswerkplek is heel charmant dankzij de afgeronde hoeken en heeft een aantal lades en vakken voor je spulletjes. En, als je klaar bent doe je gewoon de klep dicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *