Winactie Schilderijen Zitmaxx Wonen

Om een huis echt als ‘thuis’ te laten voelen, moet er over het algemeen veel tijd en aandacht aan worden besteed. Een leuke manier om je huis een eigen identiteit te geven is door accessoires te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een knus vloerkleed, een stoere retrolamp of een robuuste opbergkist – met accessoires maak je het verschil!

Een item waar je doorgaans echt een statement mee kunt maken is een schilderij. Ga je bijvoorbeeld voor schilderij met abstracte of realistische afbeeldingen, strakke of organische lijnen, en neutrale of juist felle kleuren? Oftewel, een schilderij kan een hoop vertellen over jouw stijl.

De schilderijencollectie van Zitmaxx Wonen is onlangs uitgebreid met een nieuwe reeks werken van de Cobra Art Company. Deze collectie bestaat uit een aantal 100x100cm canvas doeken die variëren van eigenzinnige impressionistische afbeeldingen tot kleurrijke hedendaagse street art.

schilderijnew york schilderij

Schilderij winnen

Op zoek naar een kleurrijk schilderij met een speelse uitstraling, of juist een stijlvol schilderij in warme kleuren? Dan hebben we goed nieuws: wij mogen namelijk een 100x100cm schilderij verloten onder onze lezers. En dan niet zomaar een willekeurig schilderij uit de collectie – je mag ‘m helemaal zelf uitzoeken!

lijf schilderijabstract zitmaxx

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op een schilderij, reageer dan onder dit bericht met je naam en e-mail adres. Uiteraard is het e-mail adres alleen zichtbaar voor Interieur Inspiratie en waarborgen we de privacy.

15 thoughts on “Winactie Schilderijen Zitmaxx Wonen

  1. Als ik zou winnen kan ik eindelijk een mooi schilderij uitzoeken voor de slaapkamer. Boven het hoofdeind van ons bed. Daar is nu een hele grote witte leegte die schreeuwt om iets moois…

  2. Leuke actie. We hebben al best wat leuke kunst aan de muur en ben zelf ook bezig met mijn allereerste schilderij ooit, maar zie hier ook mooie exemplaren tussen staan.

  3. Onze nieuwe woning heeft na de verbouwing heel veel muur om een kunstwerk volledig tot zijn recht te laten komen. Ik zou graag in aanmerking komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *