Knusse veranda of overdekt terras

Wat fijn dat de zon dan eindelijk gekomen is. De 1e echte warme dag hebben we alweer gehad. Wel jammer dat het de dagen erna gelijk 10 graden minder is. Als de temperatuur zich langzaam had opgebouwd waren we sneller aan de temperatuur gewent. Nu voelt het gelijk alweer koud aan.

Gelukkig hebben steeds meer mensen tegenwoordig een veranda/overdekt terras. Op deze manier kunnen we langer van het weer in Nederland genieten. Het maakt dan niet uit dat het regent want we zitten droog. En als we rekening houden met de wind zitten we ook nog eens uit de wind. Als de temperaturen dan goed zijn kunnen we lekker lang buiten zitten. Maar ook als het slechter weer is kunnen we genieten op de veranda of het overdekt terras. Vele hebben namelijk een kachel, open haard of een heater. En anders leg je gewoon een lekkere deken over je heen. 

Zelf hebben wij ook een overdekt terras. In maart vierde ik mijn 40 e verjaardag in de tuin. Niet echt warm dus maar met een paar heaters ging het al een stuk beter. Daarbij had ik flink ingeslagen bij de kringloopwinkel en tassen vol kussens en dekens gekocht. Onze terras willen we volgend jaar gaan verplaatsen. Het staat er dan 10 jaar maar we willen hem dichterbij het huis hebben.

Ik heb ter inspiratie een aantal hele leuke knusse plekjes verzameld:

veranda rood
http://passionshake.com/dutch-interior-design-in-warsaw-poland/
recycle veranda
http://functionalhome.mx/2013/07/dias-de-verano/
landelijke veranda
http://24homes.blogspot.nl/search?q=porch
amerikaanse veranda
http://itsahouse.blogspot.no/2012/06/var-grillhorna.html
stoer terras
http://www.artistiek.eu/projecten
ibiza stijl
http://mechantdesign.blogspot.mx/2015/05/outdoor-inspiration.html
scandinavische veranda
http://www.klikk.no/bolig/article763154.ece
veranda
http://www.houseofpictures.dk/hop/main.php

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *