cotton ball lights

Winactie Cottonlights

Ik moet iets bekennen. Ik hou iets voor jullie verborgen. Al lange tijd heb ik nog een set Cottonlights hier in mijn huis liggen welke ik onder mijn volgers kan verloten. Op een of andere manier komt het er elke keer niet van om deze online te zetten en dat terwijl ik zelf zoveel geniet van mijn Cottonlights. Ik heb mijn Cottonlights aan mijn kast hangen en geniet daar elke avond van. Het geeft echt een feestelijk effect in je interieur.

Het leuke aan dit lichtsnoer is dat je hem zelf samen kan stellen. Je kan een kant en klaar set kopen in allerlei verschillende kleurstellingen maar je kan er ook een zelf samenstellen. En ben je later je kleurstelling zat of wil je iets speciaal met de feestdagen dan kan je losse Cotton balls bestellen. Zo kan je je lichtslinger elke keer aanpassen.

Mijn Cotton Ball Lights lichtsnoer hangt in de woonkamer maar eigenlijk kan je hem overal gebruiken. Ik heb een paar inspirerende beelden voor je gevonden. Cottonlights in de tuin, in de kinderkamer, in de slaapkamer, eigenlijk kan hij overal.

Het set wat ik verloot is in de kleuren wit, ecru en grijs. Een goede basis dus om later op de site van Cottonballlights je eigen kleuren aan toe te voegen.

Als jij de slinger zou winnen waar zou je hem dan hangen en met welke kleuren zou jij hem uitbreiden?

cottonballlights rond
http://www.101woonideeen.nl/
cottonballlights
http://ozebrze.blogspot.nl/
cottonballlights
http://aniolymilewidziane.blogspot.nl/2014/02/cotton-ball-lights-uwielbiam.html
cottonballlights
http://wronek.pl/cottonowe-zauroczenie-pomysly-na-aranzacje/#more-1892
cottonballlights babykamer
http://wmarysiowie.blogspot.nl/2014/04/rzecz-o-maniowym-pokoju.html
cottonballlights
http://wietrzneprzemeblowania.blogspot.nl/2012/10/cotton-ball-lights.html#.U3keAfl_uSo
lichtslinger
http://www.pinterest.com/pin/394768723559470129/
lichtsnoer cotton ball lights
http://yourdecor.blog.hu/2014/02/27/a_lakas_disze
cottonballlights rozen
http://www.pinterest.com/pin/330310953890791911/

 

cotton ball lights
http://www.cottonballlights.pl/onze-favorieten/bpp-p.html

4 thoughts on “Winactie Cottonlights

  1. Ik ben in augustus jarig en houd ieder jaar een groot themafeest. Dit jaar is het een BBQ-pool party. Aangezien de locatie onze tuin is, zouden deze Cotton Ball Lights perfect zijn als het donker gaat worden. Ze creëren sfeer, licht en zien er nou eenmaal leuk uit! Als ik deze set zou winnen, zou ik ze aanvullen met de Sailor Cotton Ball Lights, omdat blauw goed past bij een pool party!! Ik hoop deze schattige lichtjes te mogen winnen, zodat mijn verjaardag helemaal perfect is.

  2. Heel leuk! Op de slaapkamer aan de muur. Ik heb een mooie tak van mijn oude huis meegenomen, die hang ik boven het bed. Deze slinger, in het wit, zou het helemaal afmaken.

  3. Heel leuk om in augustus deze cotton balls te gebruiken in de tuin als ik 30 wordt en een groot feest geef in de tuin op de historische druivenkwekerij tussen de fruitbomen!! Ik zou een groene pastelkleur heel mooi vinden in de tuin!

  4. Wat gaaf! Wit, ecru en grijs vind ik op zich al een hele mooie combinatie. Ik twijfel of ik deze zou gebruiken in gang of op mijn slaapkamer. In het eerste geval zou ik geen kleur toevoegen; in het tweede geval een of meer groentinten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *