wesco prullenbak

Leve de Wesco prullenbak!

De prullenbak is het lelijke eendje van menig interieur. Hoewel de afvalbak een nuttig en misschien wel onmisbaar onderdeel van de huisraad is, wordt het vaak niet als dusdanig beschouwd. Dat is dan ook een gevolg van een gedeukt imago. Een prullenbak is namelijk vaak een lelijk ding. Gelukkig brengt Wesco  hier verandering in!

Ontelbare Nederlandse huiskamers en keukens zijn tegenwoordig ingericht met vintage items en andere items uit het rijke verleden. Een Wesco prullenbak vult deze trend naadloos aan. Het klassieke, retro uiterlijk maakt deze prullenbak tot een graag gezien object in huis. De razend populaire Kickmaster is door zijn grootte bij uitstek geschikt voor de keuken, terwijl de Single Master, Baseboy en Pushboy ook niet misstaan in de bad- of studeerkamer.
Een ander karakteristiek onderdeel van Wesco zijn de vrolijke kleuren, variërend van donker paars tot diep turquoise. Daarnaast zijn de prullenbakken ook te verkrijgen in strakke kleuren als wit, grijs en zwart. Voor ieder interieur is er dus een perfecte Wesco prullenbak te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *