potten

Werelds wonen

Binnenkijken bij een Werelds wonen interieur

Het interieur van deze maisonenette, bestaande uit 2 etages, op het Amsterdamse IJburg straalt de allure uit van een modern loft met een welkom thuisgevoel. Bij het samenstellen van het interieur van dit nieuwbouwappartement van 145 m2 is de moderne basis verrijkt met warme sfeer elementen.

Kleur- en materiaal compositie is daarin zeer belangrijk geweest. Het spel tussen warme grijs- en beige tinten op de vloer en wanden, aangevuld met donker eiken wandpanelen en een zeer compleet kookeiland met wit granieten blad en zwevend RVS kookgedeelte geeft het geheel een tijdloos karakter. De twee koperen hanglampen van Tom Dixon boven de eettafel geven warm en sfeervol licht.

Door het riante vloeroppervlakte staan de meubels in de huiskamer en de keuken volledig los in de ruimte, dit geeft een zeer open uitstraling en geeft een gevoel van luxe. Dit wordt nog eens versterkt door de ramen die vanaf de vloer tot aan het plafond van glas zijn.

Eyecatchers in het interieur zijn de palmpotten van ruim 2 meter hoog en het verlaagd plafond in de keuken met multicolor LED verlichting. Ook de 2 fauiteils van het merk Moroso, model Bloomy, in de felle gifgroene kleur, springen er echt uit. De antieke kussenkast en klok in de woonkamer geeft het interieur een persoonlijk tintje. Ook de salontafel van het merk Vitra, model Coffeetable van de ontwerper Noguchi, is een ware eyecatcher. De pers onder deze salontafel maakt de combinatie zeer spannend en eigenzinnig.

De inspiratie is opgedaan door beurzen te bezoeken en ideeen op te doen uit de interieurs van restaurants en hotellobbys.

Deze woning staat te koop, kijk voor meer informatie op Funda: http://www.funda.nl/koop/amsterdam/appartement-48834227-bert-haanstrahof-18-pp/

De keuken is gekocht bij: Keukenstudio Noort & Philip

De Bloomy fauteuills van Moroso zijn gekocht bij: Sijben in Heerlen

De Vitra Coffeetable is gekocht bij: Design Oostende in Oostende, Belgie

De Tom Dixon hanglampen zijn gekocht bij Lolita in Amsterdam (bestaat niet meer)

De bank van Jongform is gekocht bij Wonen 2000 in Amsterdam

De palmpotten zijn zelf geimporteerd uit Indonesie

1
3
4
6
78
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 290

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *