salontafel op wielen

Salontafel op wielen

Voor iedereen die niet van traditie of standaard houdt is er de salontafel op wielen. Geen standaard vierkant tafeltje met een lade maar een stoere tafel op wielen welke je indien nodig dus ook makkelijk kan verplaatsen. En je hebt zo voor elke sfeer.

Landelijke wonen

Ben jij dol op landelijk of brocante wonen? Staat er in jouw interieur een grote grenen kast of een landelijke buffetkast? Dan past deze tafel met prachtige houten blad daar goed bij. Deze tafel is gezellig aan te kleden met een dienblad vol kaarsen. En natuurlijk past er een grote vaas met bloemen op de tafel.

tafel op wielen

(te koop bij Ippys woondeco)

Ook salontafels met steigerhout passen goed bij een landelijk of brocante interieur. En de steigerbuisjes geven ze nog net iets meer karakter.

salontafel op wielen steigerhout

(te koop bij Jorg-steigerhout)

Eigentijds wonen

Wie meer houdt van strakkere lijnen maar niet houdt van witte strakke meubelen zijn er salontafels met stoere wielen en strak hout.

stoere salontafel op wielen

(te koop bij De Betoverde Zolder

tafel op wielen

(te koop bij De Tafelaar

Modern (wit) wonen

Wil je het nog net iets strakker en moderner dan zijn is er ook volop aanbod. Zelfs met hele handige opbergmogelijkheden.

salontafel op wielen wit

(Te koop bij Aktie Wonen)

salontafel op wielen

(Te koop bij Wonen met Lef)

Creatief wonen

En voor degene die creatief wonen en het leuk vinden om veel van hun meubels zelf te maken is de salontafel op wieltjes een eitje. Men neme een pallettafel en bevestigen hier een paar wielen onder. Indien gewenst is kleur geven aan de tafel mogelijk.

witte pallettafel

(bron pinterest)

salontafel op wielen pallet

(bron Pinterest

pallettafel

(bron Pinterest)

pallettafel

(bron Pinterest)

Bron 1e foto: Martkleppe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *