Werelds wonen met Dutchbone

Het najaar is het seizoen waarin we vaak extra verlangen naar een gezellig en sfeervol thuis. De woontrend ‘Explore & Discover’ is bij uitstek dé manier om dit te creëren. Het draait allemaal om reizen, ontdekken en verzamelen. Producten van over de hele wereld dragen de mooiste herinneringen met zich mee en geven je interieur persoonlijkheid en karakter. Met slechts enkele items haal je die bijzondere verhalen al in huis. Wij laten zien hoe!
 
Explore & Discover
Een merk dat perfect past bij deze wereldse woontrend is Dutchbone. De designers van dit Nederlandse merk reizen de hele wereld over op zoek naar producten met een eigen historie en ziel. De collectie is één groot verhaal en het leuke is dat je de producten eenvoudig kunt combineren. De old school Chester bank met de Woodland lamp van hout en staal in combinatie met koloniale houten meubels: bij Dutchbone komen verschillende stijlen samen en het matcht perfect. Deze sfeervolle woonkamer is toch werelds?
Werelds-wonen-Dutchbone

Bekijk deze stylingvideo en ontdek hoe je zelf een woonkamer met een werelds tintje creëert.
Shop de look!
Ben je ook helemaal weg van deze woonstijl en droom je van een werelds interieur? In deze video laat Dutchbone zien hoe je met karakteristieke meubels, wereldse accessoires en persoonlijke schatten een sfeervolle woonkamer creëert. Een royaal vloerkleed maakt de zithoek in één klap gezellig en ook meerdere kleine bijzettafeltjes bij elkaar doen het goed. Een kamer is natuurlijk niet compleet zonder woonaccessoires: leg een warme schapenvacht en een serie kussentjes op de bank en vul de kast niet alleen met boeken, maar vooral met persoonlijke schatten. Maak het tot slot af met planten; die zijn weer helemaal terug dit seizoen!
Bekijk hier de nieuwe collectie van Dutchbone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *