Lade onder gootsteenkastje

Soms kom ik ineens dingen tegen op internet waarvan ik had gewenst dat ze tien jaar geleden al bestonden. Een van deze items is het systeem van Fixol. Dit systeem maakt het mogelijk om een lade onder je gootsteenkastje te plaatsen. Ideaal want zo ontstaat er meer ruimte in je keuken. Normaliter doen we eigenlijk weinig met het gootsteenkastje. Onderin zetten we de schoonmaakmiddelen neer en van de rest niets. De bovenkant van de kast blijft volledig onbenut. Door te werken met lades onder je gootsteen maak je wel gebruik van de ruimte die dit kastje biedt. Daarbij is het overzichtelijker.

Fixol systeem

Het systeem werkt heel erg makkelijk. Bij het ontwerpen van de keuken kies je voor een lade onder de gootsteen. Deze hoeft niet van te voren aangepast te worden, dat wordt pas aangepast op het moment dat de keuken geplaatst wordt.
Als de keuken geplaatst wordt (door jezelf of door een professional)  wordt ter plekke het extra deel ingebracht. Je snijd het deel waar de siffon komt uit en werkt deze netjes af met het Fixol systeem. Je kan nu de lade gewoon dichtdoen. De ideale manier om meer opbergruimte in je keuken te creëren. Het filmpje laat zien hoe makkelijk het werkt.

gootsteenkastje lade

(youtube film komt boven het artikel te staan https://youtu.be/7exTBq5QwzU)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *