Welcome the Indian Summer!

Tijdens de laatste nazomermaanden en de overgang naar de herfst spreken we ook wel over de Indian Summer. Deze periode, van september tot november, staat in het teken van de langzaam verkleurende bomen met hun diepe oranje, gele en rode bladeren. Met een beetje geluk kun je tijdens de Indian Summer nog prima genieten in je tuin. Breng de herfstkleuren nu alvast in je tuin en geniet van het Indian Summer gevoel!

Deze kleuren horen bij de Indian Summer

– dieprood

– oranje

– donkerpaars

– geel

– donkerroze

Als je je terras inricht met de Indian Summer in gedachten, dan zal je ook overeenkomsten tegenkomen met de Boheemse tuin. Denk aan Oosterse elementen, gypsy patroontjes en een warme sfeer. Bij de Indian Summer tuin speelt de overgang naar de herfst alleen een grotere rol. Wat bijvoorbeeld niet mag ontbreken op jouw terras zijn grote sfeervolle kaarsen, een terrashaard of een mooie vuurschaal.

Viooltjes in de kleuren van de Indian Summer

Tijdens deze periode zien we veel viooltjes in de tuin. Ze geven met hun prachtige kleuren direct sfeer aan je tuin. En daardoor ben je ook eerder geneigd om nog even buiten te genieten van het herfstzonnetje. Kleed je terras verder aan met warme dekentjes, een heater en mooie schalen en potten met bloemen en planten. Welcome the Indian Summer!

Inspiratie nodig om jouw tuin mooi aan te kleden? Breng dan eens een bezoek aan de grootste Outdoor Living Mall van Nederland: Fonteyn in het Gelderse Uddel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *