Wat is jouw prullenbak stijl; kleur, modern of retro design?

Ben je op zoek naar een prullenbak? Tegenwoordig hoeft deze niet alleen maar functioneel te zijn. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende modellen te koop; van retro look, tot design met een sensor, van fel gekleurd tot duo modellen om afval te scheiden. Voor elke ruimte in huis en voor elke smaak is een prullenbak vindbaar.

Houdt je van kleur en gebruikersgemak?

Dan is de Brabantia Touch Bin design prullenbak wellicht iets voor jou. Deze bak is in oneindig veel kleuren te koop. Wat dacht je van knalroze, felrood, heldergroen, aqua blauw, metallic mint of koningsgezind oranje? De vuilnisbak heeft een uitneembare binnen emmer; prettig om de vuilniszak gemakkelijk te wisselen. Bovendien heeft deze  binnen emmer een klein luchtgaatje waardoor de zak niet vacuum zuigt als je deze wilt wisselen. Dit is voor velen vast een herkenbare en vervelende situatie.

De deksel heeft een ‘soft-touch’ sluiting, waardoor deze licht en zacht opent en sluit. Je vloer beschadigt niet door de zachte ring onder de vuilnisbak. De Touch Bin is verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten; van 3 liter tot en met 50 liter. De verschillende kleuren vind je als 45 liter en 30 liter prullenbakken terug. Tenslotte: prettig dat je 10 jaar garantie krijgt op deze Brabantia serie! Benieuwd? Bekijk hier de Brabantia Touch Bin modellen.

prullenbak brabantia

Meer een retro liefhebber?

Als je gek bent van het type retro prullenbak, dan past een Wesco prullenbak bij jou! Wesco heeft verschillende modellen, in verschillende inhoudsmaten, in het assortiment.

De meest populaire afvalbak is de metalen Wesco Kickmaster met een inhoud van 33 liter. Een robuuste prullenbak met tweedelige reukvrije, rvs deksel die opent door een voetpedaal. Verkrijgbaar in diverse kleuren zoals felrood, off-white, roze en oranje. Een aanwinst voor je interieur!

Andere geliefde Wesco modellen zijn de Kickboy en de Pushboy.

De Kickboy is een stoere prullenbak, net als de Kickmaster in verschillende te gekke kleuren verkrijgbaar. Denk aan paars, crème, metallic grijs, rood en zwart. Vanwege zijn inhoud, 40 liter, ideaal voor in de keuken of op kantoor.

Dan is er nog de grote Wesco Pushboy (50 liter, zonder pedaal) en de Baseboy die ook in een bescheiden afmeting en inhoud van 8 liter te koop is, en daardoor ideaal in de badkamer, wc of onder een bureau past.

wesco pushboy kleuren

 

Ken je 123prullenbak.nl al? De website toont een overzicht van verschillende stijlen en merken prullenbak en afvalbakken. Je vindt een overzicht van diverse merken verzameld; ook de hierboven beschreven Wesco en Brabantia afvalbakken. Neem snel een kijkje op 123prullenbak.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *