interieur accessoires

Wat is een interieur zonder accessoires…

Als het om interieur gaat, gaat het om de totale sfeer. Dan zijn accessoires onmisbaar. Het maakt het plaatje compleet. Bij Maison Sucre zijn accessoires van essentieel belang om de juiste toon te zetten. Met aantrekkelijke kleine of grote extra’s komt de inrichting beter tot z’n recht en krijgt het een originele uitstraling. De collectie accessoires van Maison Sucre bestaat onder andere uit etagères, kussens, kaarsenstandaards, vazen en stolpen. Teveel om op te noemen en allemaal met elkaar te combineren. Hoe leuk is het als de accessoires goed aansluiten bij de stijl van de rest van het interieur.

Maison Sucre maakt hierdoor van elke inrichting een opvallende ‘verschijning’. Het interieur krijgt gelijk een eigentijdse look. Het is een weelderige en glamoureuze wereld waar naast de comfortabele zitmeubelen met rijke stoffen, fraaie lampvoeten en luxueus uitgevoerde gordijnen bijbehorende accessoires noodzakelijk zijn.
interieur accessoires

Het woonconcept is uniek aangezien Maison Sucre werkt met eigen ontwerpen en deze zelf produceert. Zij nemen alle facetten van inrichten voor hun rekening en nemen hiermee alle zorgen uit handen van de klant. Samen ontwerpen zij het gewenste droominterieur, waarbij de accessoires zoals hieronder het verschil kunnen maken.

Kijk voor meer inspiratie op maisonsucre.nl

Over Maison Sucre
Maison Sucre bestaat uit interieurspecialisten Sharon Streuper-Kievits en Rob van Velzen. Beiden hebben het vak ooit geleerd bij Suikertuin, wat een begrip was in Rotterdam. Samen zijn ze Maison Sucre gestart en hebben hun eigen showroom met verschillende stijlkamers gevestigd in het hart van Rotterdam.

Hun stijl laat zich het beste omschrijven als ‘Easy Classic’ een mix met spannende contrasten; strak & klassiek en sportief & barok. De stijl laat zich eigenlijk niet makkelijk in één woord vangen. Men moet het zelf beleven in de showroom om er een mening over te vormen.

Naast bekende stoffenmerken waarmee Maison Sucre werkt, ontwerpen zij ook zelf stoffen en passementen en hebben een eigen verflabel waardoor zij de interieurs naadloos in kleur op elkaar kunnen aansluiten tot een prachtig eindresultaat. Hiermee creëren zij een geheel eigen signatuur. Van landhuis tot een mooi appartement; Maison Sucre brengt overal de warmte in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *