vrolijk wonen

Vrolijk wonen

Wordt jij ook zo vrolijk van dit weer? Als ik de hond ga uitlaten ruik ik elke keer de geuren van de lente. Bloesem, vers gemaaid gras en zelfs al de 1e bbq’s.

De lente is mijn favoriete seizoen. Zo mooi om te zien hoe de natuur na zijn winterslaap weer tot leven komt. De gele, witte en roze bloesem die weer kleur brengt aan het landschap. En deze kleuren kan je ook prima in je interieur toepassen. Na de winterse kleuren zoals grijs, bruin en oranje is het nu weer tijd voor frisse kleuren zoals geel, (pastel) roze en wit.

geel wonen

Geel Interieur

In de lente zien we veel de kleur geel. We zien het vooral terug in de natuur. Gele bloesem, gele narcissen en krokusjes. Echt een kleur welke je lente gevoel prikkelt. Geel maakt je vrolijk. Geel doet je denken aan de zon. En natuurlijk gebruiken we geel in de lente tijdens de Paasdagen. De kleur geel bevat het meeste licht. Pasen is een Christelijk feest en de kleur geel staat voor licht en glorie. Voor wederopstanding net als de lente die tijdens deze dagen zijn intrede doet.

Geel is de perfecte kleur om lente in je interieur toe te passen

 

roze wonen

Roze Interieur

Vindt je geel to much? Hou jij meer van een vrouwelijk tintje dan kan je kiezen voor roze. Ook deze kleur zien we op dit moment veel terug. De magnolia die prachtig in bloei staat, de roze hyacint en tulpen. Allemaal voorbeelden van roze tinten in de lente. De Hema heeft voor je interieur super leuke items om je interieur roze te stijlen.

Wit interieur

Zijn beide eerder genoemde kleuren te “heftig” voor je dan kan je met wit ook prima je huis omtoveren tot een vrolijk lente interieur. Een schaal vol met mooie witte kaarsen Leuke vaasjes gevuld met lentebloeiers. En wat dacht je van een mooie witte overtrek op je bed. Voor mij het ultieme gevoel van lente, slapen onder kraakwitte lakens.

wit beddengoed hema

Kortom door een paar kleine aanpassingen toe doen kan je je winterse interieur omtoveren tot een vrolijk lente paleisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *