ingelijste vlinder

Vlinder aan de wand

Buiten kom je ze steeds meer tegen, prachtige vlinders. Bij ons in de omgeving zijn een aantal mensen met een vlinderstruik dus worden we elke dag verblijdt met de mooiste exemplaren. Mijn kinderen zijn dan ook net als vele andere kinderen dol op vlinders en elke keer als men er een ziet moet ik als moeder natuurlijk komen kijken.

Bij ons zijn alleen de kleine vos en een witte vlinder te zien. Meer kleuren brengt de plant ons niet. Gelukkig kan je daar binnen in je interieur wel meer variatie aangeven.

ingelijste vlinder

Museumwinkel.com

De museumwinkel.com heeft een groot assortiment aan opgezette vlinders. Deze vlinders krijgen zij van vlinderkwekerijen uit Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Door het kopen van een opgezette vlinder bij de museumwinkel steun je de lokale bevolking en natuur. Het prepareren gebeurd door de museumwinkel.com zelf waardoor men garant staat voor de goede kwaliteit.

In het grote assortiment vlinders kan je eigenlijk voor elke interieurstijl wel iets vinden. In elke kleur is er wel een pracht exemplaar te vinden. Met een mooie lijst er om heen heb je een pronkstuk in je interieur. Het is erg leuk om deze ingelijste vlinder te combineren met een van de andere uit de collectie maar ook met de vele insectenposters die er op  de markt verkrijgbaar zijn.

Onder de bezoekers van mijn site mag ik van de Museumwinkel.com een blauwe vlinder verloten. Wil je hier kans op maken vermeldt dan je naam onder de blog.

Mede mogelijk gemaakt door:

museumwinkel

24 thoughts on “Vlinder aan de wand

  1. Wat een prachtige kleuren! En ja, ik zou zo’n vlinder een prachtige plek geven in mijn woonkamer.

  2. Ik zou het geweldig vinden om zo’n mooie morpho te winnen! Mooie herinneringen aan de tijd die ik met m’n familie heb doorgebracht in Suriname (vakanties), daar genoten we al van hun kleurenpracht, zou enorm leuk zijn om wat van die kleurenpracht in huis te hebben…. Groetjes, Fleur

  3. Prachtig die vlinders. Bij ons thuis staan ze prachtig. Een blauw (Morpho ?) exemplaar kunnen toevoegen aan de collectie zou geweldig zijn 🙂

  4. Ik ga binnenkort de kamer van mijn vriend verbouwen, als verassing. Deze vlinder past heel goed bij het thema, romantisch Azië. Supermooi!

  5. Ik ben helemaal fan van vlinders, de blauwe past dan ook mooi bij mijn interieur! Ik zou hem heeeel graag willen hebben! groetjes laura

  6. Ik hou van vlinders! Prachtige kleuren en soorten om mee te pronken op een mooi plekje! Het maakt je interieur net even helemaal af!! De museumwinkel is ook een prachtige winkel! Zeker de moeite waard om vanuit gouda naar nijmegen te rijden om mijn vlindercollectie aan te vullen! 🙂

  7. Ik vind het een hele leuke actie en zou graag mee willen doen. Ik vind het toch een stuk leuker voor in huis nu ik weet dat ze niet gedood worden. Dit zou heel mooi staan in mijn boekenkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *