jasno shutter

JASNO lanceert nieuwe website

 JASNO lanceert een nieuwe Nederlandse website. De nieuwe site informeert bezoekers op een stijlvolle en eigentijdse wijze over al het mooie wat JASNO te bieden heeft, waarbij zowel de informatie als de inspiratiefoto’s op een fraaie manier worden gepresenteerd.

Geschikt voor tablet en mobiel

De nieuwe website is daarnaast responsive ontwikkeld voor optimale werking op tablet en mobile devices. De websites in andere talen worden de komende maanden uitgerold, volgens hetzelfde concept als www.jasno.nl.

Visueel aantrekkelijke website

“Consumenten anno 2014 verwachten actuele en relevante informatie die visueel aantrekkelijk wordt gepresenteerd”, aldus Michelle Breemans, Communicatie Manager bij JASNO. “Daar moeten we dus wel bij aansluiten.”

Beleving staat voorop

“De nieuwe website is voor ons een zeer belangrijk instrument om de consument te kunnen bereiken, zonder de beleving uit het oog te verliezen. Samen met onze dealers kunnen we de consument zo optimaal enthousiasmeren voor shutters en houten jaloezieën.”

Over JASNO

JASNO is leverancier van shutters en blinds, houten jaloezieën. In 2013 wonnen eigenaren Jeroen Hermans en Simon Sants de Beste Ondernemers Visie trofee, regio Eindhoven en de Kempen. Onlangs is JASNO verhuisd naar een nieuwe en grotere locatie, met extra kantoren, trainingsruimte en een showroom.

jasno shutters

 

jasno shutters

 

jasno shutters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *