Vintage wandtapijt als inspiratiebron voor behangcollectie KEK Amsterdam

Herbeleef de geschiedenis met KEK Amsterdam’s nieuwste behangprints: Landscape Tapestries. Deze collectie haalt de pracht en praal van oude wandkleden uit de 17e en 18e eeuw terug naar het moderne interieur. Een eerbetoon aan vervlogen tijden, waarbij de nostalgische prints met natuurlijke landschappen opnieuw tot leven komen als behang op de muur. De behangcollectie Landscape Tapestries bestaat uit prints van vier vintage wandtapijten.

Breng je muur tot leven
Voeg een vleugje stijl en elegantie toe met een 17e-eeuws geïnspireerd wandkleed als behang. Voor deze collectie haalt het behanglabel inspiratie uit de ‘verdure’ afbeeldingen uit de 17e en 18e eeuw, die dienden als decoratie en isolatie in huizen. Met uitgestrekte landschappen, weelderige bladeren en groen als hoofdkleur, zorgen de Landscape Tapestries voor diepte en authenticiteit. Hierdoor creëer je een sfeervol interieurstatement en breng je muren tot leven.

Stijlvolle make-over
De romantische prints, vroeger te bewonderen in statige herenhuizen en kastelen, tillen de uitstraling van je woning moeiteloos naar een hoger niveau. Transformeer je werkkamer tot een inspirerende omgeving met een weids landschap of breng sfeer in je slaapkamer aan de hand van kleurrijke vogels en een betoverende rozenstruik. De prints zijn voorzien van een speciale coating, waardoor ze ook geschikt zijn voor bijvoorbeeld het toilet of de keuken. Van een vleugje grandeur in de eetkamer tot een botanische weelde in de badkamer, dit vintage behang geeft een stijlvolle upgrade aan elke kamer.

Verkoopinformatie
Het behang van KEK Amsterdam bestaat uit hoogwaardig vliesbehang met coating. Hierdoor is het behang afwasbaar, heeft het een matte uitstraling en is het vele malen sterker dan papierbehang. Daarnaast is het heel makkelijk om dit behang op te plakken. Je brengt de lijm namelijk rechtsreeks aan op de muur. Het behang wordt milieuvriendelijk geproduceerd, is vrij van schadelijke stoffen en biologisch afbreekbaar. De collectie is verkrijgbaar in drie standaardmaten (200, 300 en 400 cm breed bij 280 cm hoog) vanaf € 170,-. Dit behang is ook op maat verkrijgbaar voor € 40 per m2.

Over KEK Amsterdam
Sinds de oprichting in 2010 door Evert, Bas en Barbara Kok is KEK Amsterdam uitgegroeid tot een toonaangevend behangmerk. Hun droom om een creatief familiebedrijf te starten heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd merk in behang. Van geschilderde bloemen uit de Gouden Eeuw tot dessins van vooraanstaande ontwerpers: de behangcollecties van KEK Amsterdam zijn ontworpen om te inspireren en voegen een stijlvol accent toe aan elke kamer in huis. Met een uitgesproken assortiment loopt KEK Amsterdam voorop in de wereld van wandbekleding. Ontdek de collectie op www.kekamsterdam.com en bij meer dan 1.200 verkooppunten wereldwijd.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *