vloertegel

Vintage vloertegels voor je woning

Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht of wil je gaan verbouwen? De vloertegels bepalen voor een groot gedeelte de sfeer van je woning. Vloertegels zijn er voor elk interieur en budget.

Creëer tijdloze schoonheid met natuursteen tegels of ga voor 1 van de vele mogelijkheden die keramische tegels bieden.

De voordelen van vloertegels

Ondanks dat tegels wat prijziger zijn dan andere oplossingen zoals parket of laminaat brengen ze ook vele voordelen met zich mee.

  • Tegels zijn hygiënisch en nemen geen stof op
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Bij normaal gebruik gaan tegels je hele leven lang mee
  • Zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Ruime keuze in vorm en structuur

Onderhoud vloertegels

Over het algemeen kun je je vloertegels het beste met een neutraal schoonmaakmiddel (zonder zuren en olie) eens in week afnemen. Neem daarna de vloer nog even af met water en je tegels zijn weer als nieuw!

Ga je voor natuursteen? Dan kan het zijn dat je aparte reinigingsmiddelen moet gaan gebruiken. Neem in dat geval voor de zekerheid even contact op met je leverancier.

Soorten vloertegels

De prijzen van vloertegels kunnen sterk uiteenlopen. De grote, stevigheid en exclusiviteit bepalen de prijs. De meest voorkomende materialen voor tegels zijn natuursteen en keramiek. De tegels zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld badkamers, toiletten, je hal, keuken of woonkamer. Bovendien heb je een ruime keuze in vorm en structuur.

Natuursteen tegels

Natuursteen is afkomstig uit een steengroeve, hierdoor is iedere steen anders. De naam zegt het al. Natuursteen is een echt natuurproduct en is erg stevig. Bij normaal gebruik zal natuursteen dan ook je leven lang meegaan. Met natuursteen creëer je een uniek karakter voor je woning.

Keramische tegels

Keramische tegels bestaan uit gebakken aarde en mineralen. Over het algemeen zijn keramische tegels voordeliger dan natuursteen. Met keramische tegels heb je een ruime keuze op het gebied van formaat, kleur en structuur. De Portugese Vives serie, is een prachtige collectie keramische tegels met een vintage look.

vloertegels

Vloertegels met houtlook

Houtlook tegels zijn keramische tegels. Door de aangebrachte glazuurlaag zien de tegels er uit als echt hout. Met een Monocibec Yukon Mayo tegel creëer je warmte met een vintage uitstraling.

vloertegel

Met vriendelijke groeten,
Jan Dijkstra


e. [email protected] | w. https://www.muurstickerstunter.nl

 

Volg ons ook op Facebook, Pinterest, Twitter en Google Plus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *