Vij5 Pilotstore

Vij5 Pilotstore opent in Den Haag

Allereerste winkel van ontwerplabel Vij5 met complete collectie interieurproducten.

Nieuw is het eigenzinnige Nederlandse interieurlabel Vij5 niet. Dit jaar viert het merk zijn 10 jarig bestaan. Hun producten worden inmiddels al in 17 landen verkocht. Wat wel nieuw is, is dat op 27 mei de allereerste Vij5 pilotstore opent, met het grootste assortiment meubels, verlichting en woonaccessoires van het merk onder één dak. Ook de nieuwste toevoegingen aan de Vij5 collectie zullen hier als eerste te koop zijn. De Vij5 Pilotstore wordt geopend in de tuinkamer van interieurwinkel Edwin Pelser in Den Haag, waardoor zijn bijzondere en uitgebreide collectie producten van jonge ontwerpers in een keer bijna wordt verdubbeld.

Vij5 is gespecialiseerd in interieurproducten die worden gekenmerkt door hun minimalistische esthetiek en functionaliteit. Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst hebben de basis van de productcollectie ontworpen en fungeren ook als curator van de collectie door samen te werken met andere ontwerpers. Doordat Arjan en Anieke ieder product vanuit een ontwerpers perspectief benaderen, heeft het merk een eigen handschrift en hoge kwaliteitsnormen. Het gebruik van pure, duurzame materialen, een heldere lijn en oog voor detail is wat de ontwerpen kenmerkt.

Edwin Pelser laat zien dat een interieurwinkel verder kan gaan dan producten verkopen en dat vormgeven eigenlijk verhalen vertellen is. Naast de bestaande winkel opende hij in 2014 met succes de eerste brandstore van het Deense label Muuto. Dit was het begin van een nieuwe vorm van samenwerking met zijn leveranciers.

Edwin Pelser en Vij5 vinden elkaar in hun zoektocht naar jonge ontwerpers en hun gedeelde visie over het verhaal achter het ontwerp, waarbij ‘vernieuwing met respect voor tradities’ centraal staat.

Vij5 Pilotstore
Vij5 Pilotstore bij Edwin Pelser
Piet Heinstraat 123
2518 CG  Den Haag
(070)3609237
[email protected]
www.edwinpelser.nl
www.vij5.nl
Openingstijden:
di, wo, do, vr  : 11.00 – 18.00 uur za: 11.00 – 17.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *