Succes met de Flexa Kleurtester daarom uitbreiding kleurpalet

Super trots zijn we op onze baby: de Flexa Kleurtester…
Begin maart geboren, en precies dé tool voor diegene die twijfelt over een gekozen kleur. Want daar gaat het om bij de Flexa Kleurtester: de kleur op jouw muur in jouw interieur zien en de twijfel wegnemen. En het kleurtesten is nog leuk ook blijkt zo uit de vele posts op internet. Dat het nu al succesvol is blijkt wel uit de enorme afname van deze handige kleurtester met rollertje in één. En daarom gaan er broertjes en zusjes bijkomen.

Uitbreiding kleurpalet

Het kleurpalet van 35 kleuren gaat naar 70. Naast de kleuren van Flexa Creations, zijn de muurverfkleuren van Flexa Expert (schrobbare muurverf) en Flexa Strak op de Muur vanaf 11 juli dit jaar ook in de bouwmarkt en online beschikbaar.

Dit is nu het complete kleuraanbod:

flexa kleuren
flexa kleur

Top 3 kleuren van Flexa Kleurtesters

Overigens benieuwd naar de top 3 kleuren van de Flexa Kleurtesters binnen het Creations palet tot nu toe? We delen het graag met je. Early Dew is de grote winnaar. Dit was stiekem te verwachten. Er is op Instagram zelfs spontaan een #earlydew en #earlydewclub ontstaan. Prachtige beelden waarin de kleur Early Dew van Flexa Creations op verschillende manieren wordt toegepast. Wij als kleurbrengers zijn natuurlijk enorm trots dat er geen wit in de top drie staat. Het gaat goed met Nederland. We durven iets meer kleur te gebruiken in ons interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *