verhuisblunders

Verhuisblunders

Ben jij vaak verhuisd? Dan ben je dus verhuisexpert. Schakel je een verhuisbedrijf in? Of regel jij een groep familie en vrienden en regel jij het allemaal zelf? Hoe je het ook doet iedereen heeft onderstaande verhuisblunders vast al een keer meegemaakt:

 1. Slappe dozen

  Het gebeurt iedereen wel een keer, een doos waarbij de bodem wegvalt. Dat is altijd vervelend zeker als de doos gevuld is met servies of glaswerk. Je kan dit voorkomen door de dozen altijd goed te monteren en eventueel te verstevigen met breed plakband.
 2. Kapotte spullen

  Van een verhuisbedrijf mag je verwachten dat je spullen heel overkomen. Regel je je verhuizing zelf dan kan het nog wel eens gebeuren dat je spullen beschadigd of stuk raken. Meestal gebeurt dit tijdens het vervoer. Dit kan je voorkomen door je spullen goed vast te zetten met touw en tyraps.
 3. Verloren spullen

  Je zal niet de eerste zijn die spullen tijdens de verhuizing kwijt raakt. Laatst hoorde ik ook weer een verhaal. Deze mevrouw was bezig met haar verhuizing. Ze had even haar kerstspullen alvast buiten neergezet en ging nog even naar binnen om een doos te halen. Toen ze na 5 minuten weer buiten kwam bleek iemand alle kerstspullen meegenomen te hebben.
  Voorkom dat je spullen worden meegenomen door altijd iemand bij de auto of aanhanger te hebben staan.
 4. Gewonde

  Bij iedere verhuizing gebeuren er wel ongelukken. Gelukkig vaak alleen maar kleine zoals een snee in je vinger of schaafwond doordat men langs de muur is gegaan. Zorg in ieder geval dat je altijd een verbanddoos bij de hand hebt. Zowel in je oude als in je nieuwe huis. Je zal niet de eerste zijn die even geen pleisters bij de hand heeft.
 5. Sleutels kwijt

  En dan nog de vervelendste blunder aller tijden, verloren sleutels. Geef ten aller tijden je sleutels een duidelijk plek. Je zal niet de 1e zijn die de sleutels van het nieuwe huis kwijt is. Sta je daar vol bepakt maar kan je je huis niet in. Zorg dus dat er naast jou nog iemand is met een zetje sleutels.

En het belangrijkste advies, maak er een gezellige dag van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *