Verhoog de waarde van uw woning met een dakkapel

Wilt u de waarde van uw woning verhogen en ook kunnen genieten van meer ruimte in uw woning? Dan is een dakkapel een goede optie om te overwegen!

installatie dakkapel

De installatie van een dakkapel is een geweldige manier om de waarde van uw woning te verhogen. Het kan je woning meer waard maken als je ooit besluit het te verkopen, maar het biedt ook direct gemak voor de bewoners. Een dakkapel voegt letterlijk en figuurlijk meerwaarde toe aan een woning; doordat ze extra ruimte bieden, kun je er extra slaapkamers, werkruimtes of woonruimtes in creëren.

Daarnaast kan het installeren van een dakkapel ook leiden tot een hogere waarde van je huis op de vastgoedmarkt. Dit komt doordat de kostprijs van de installatie wordt terugverdiend met de meerwaarde die wordt toegevoegd door die extra ruimte. Omdat het zo’n populaire optie is, zullen veel potentiële kopers bereid zijn om wat extra te betalen voor een huis dat reeds is uitgerust met een dakkapel.

Dakkapel laten plaatsen

Bent u overtuigd en wilt u graag een dakkapel laten plaatsen? Bij dakkapelselect kunt u binnen 8 tot 15 werkweken een dakkapel laten plaatsen. Indien u voor dakkapelselect gaat maken wij uw dakkapel geheel prefab. Hierdoor ligt uw dak maximaal 3 uur los, hierna is uw dak weer wind en waterdicht.

Bij dakkapelselect wordt u voorzien van een hoge kwaliteit dakkapel. Zo bieden wij garantie termijnen van minimaal 15 jaar. Ook bieden zij een uitgebreide voorlichting over de verschillende soorten dakkapel, waaronder de platdakisolatie en het aanpassen van isolatiewaarden tot aan welke overheidsregels er gelden voor uw gemeente.

Dakkapel in alle soorten en maten

Wanneer kiest voor een dakkapel van dakkapelselect hebt u vele voordelen! Zo heeft dakkapelselect al meer dan 8 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor dakkapellen in alle soorten en maten. Of het nu gaat om een houten, kunststof of zinken dakkapel: wij helpen u graag met de juiste keuze.

Bij dakkapelselect hebt u als voordeel dat alles geheel op maat wordt gemaakt. Indien u een aparte wens hebt kunnen zij u hier goed bij helpen .

Kortom, het installeren van een dakkapel kan enorme voordelen met zich meebrengen: niet alleen verhoogd het vaak direct de waarde van uw woning, maar het bied ook praktische voordelen zoals lage onderhoudskosten en versterking van bestaand bouwwerk. Kortom, het installeren van een dakkapel is voor veel mensen absoluut de moeite waard!

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *