verf en behang

Verf en behang

Langzaamaan komen de materialen voor mijn nieuwe huis binnen. Ik kan dan ook niet wachten om te zien of alles goed bij elkaar past. Het blijft toch vaak moeilijk om aan de hand van een staaltje combinaties te maken.

Huiskamer inrichten

Voor de huiskamer heb ik het behang Gentle Groove uitgekozen van Hooked on Walls. Het behang komt op de muur waar de grijze bank tegenaan komt te staan. In deze muur zit de deur naar de hal dus ik verwacht dat deze het patroon op het behang op een speelse manier doorbreekt.

Aan de andere kant van de kamer komt de kleur jeans van Amazona op de muur. Als ik het behangstaaltje naast de kleur op de pot hou denk ik dat het heel goed matcht. Maar in een kamer heb je natuurlijk te maken met lichtinval dus we moeten afwachten hoe het in zijn geheel uit gaat zien. 

Slaapkamer inrichten

In de slaapkamer ga ik aan de slag met de kleur Dorade van Histor. Deze kleur is door Histor uitgeroepen tot kleur van 2017. Op het kleurenstaaltje lijkt de kleur een beetje lila. Op een van de foto’s van Histor lijkt hij echter weer wat weg te hebben van blauw.

verf

15338888_1236748969723502_9922585686586944_n

Echt een kleur die zich aanpast aan zijn omgeving. Zover ik heb kunnen beoordelen is de slaapkamer is redelijk donker dus het is afwachten om te zien in welke tinten de verf zich omtovert.

Voor mijn bed moet ik nog een nieuwe overtrek uitkiezen maar dat durf ik nu nog niet aan. Ik wacht eerst wel even af hoe de kleur er uitziet als het op de wanden zit. Daarbij krijg ik ook een nieuw matras van Eve en aangezien deze erg dik is wil ik ook hiervoor een nieuw hoes kopen. Als de kamer dan geverfd is kan ik alles in een keer halen.

Het is dat ik dol ben op Kerst en Oud & Nieuw maar eigenlijk wil ik het liefst de tijd een beetje vooruit draaien zodat ik aan de slag kan en snel mijn eindresulaat kan tonen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *