De slaapbank voor logees

De kinderen zijn druk bezig met het inrichten van hun slaapkamer. Op dit moment hebben ze ieder nog een eigen kamer maar over 4 weken slapen de jongens samen op een kamer. Nu gebeurd dat ook al regelmatig. De middelste slaapt op zolder en vindt het niet leuk om daar te slapen. Daarbij is er daar geen verwarming, geen deur en als het dan ’s nachts vriest kan het er erg koud zijn. Dus dan zoekt hij met alle plezier de kamer van zijn broer op. En in de weekenden duikt mijn dochter er ook nog bij. Dan slapen ze met zijn drieën op een kamer.

Stapelbed

In het nieuwe huis hebben ze besloten een stapelbed op hun kamer neer te zetten. Dit om ruimte te besparen. Er moest natuurlijk wel even besloten worden wie er dan boven en wie er dan beneden ging slapen maar daar waren ze redelijk snel uit. En het moet een stoere legerkamer worden en militairen slapen ook in een stapelbed. Het komt ook wel goed uit dat ze voor een stapelbed gekozen hebben want er moet ook een slaapbank in de kamer komen. Nu slapen er al regelmatig kinderen bij ons maar omdat we straks iets verder wonen zal het nog vaker gebeuren. En aangezien ik niet elke keer wil stoeien met een luchtbed en wil dat mijn logees ook op een goed bed slapen heb ik gekozen voor een slaapbank.

Slaapbank

Daarbij zal de playstation op de kamer van de jongens komen te staan. Nu staat hij beneden maar het is gewoon makkelijker als hij op hun kamer komt. De slaapbank kunnen ze dan gelijk als loungeplek/gameplek gebruiken. Ze hebben al een stoer tv meubel ontvangen, bank er voor en ook hun kamer is klaar.

De 1e logees hebben zich al aangemeld dus de bank zal snel getest worden.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *