haken

VAN ESCH INTRODUCEERT DRIE NIEUWE HAKEN

Van Esch, specialist in garderobes, introduceert drie nieuwe handige haken: Krok, Krok Magnéfique en Nino Magnéfique.

Muurhaak Krok en zijn magnetische broer, Krok Magnéfique, zijn ontworpen door de Deense designers Mia Lagerman & Ehlén Johansson. Krok, Zweeds voor haak, is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en tot in detail afgewerkt.

Een haak kan niet altijd aan een muur worden bevestigd. In dat geval kan een magnetische haak uitkomst bieden. Naast Krok Magnéfique presenteert Van Esch ook een compacte magnetische haak: Nino Magnéfique. De magneten van beide haken zijn dusdanig krachtig dat ze een of meerdere jassen kunnen dragen. Bijkomend voordeel: de haak is gemakkelijk te verplaatsen. De zwarte rubberen sleeve zorgt er bovendien voor dat de magneet geen lelijke strepen achterlaat op de achterwand.

Krok, Krok Magnéfique en Nino Magnéfique zijn verkrijgbaar in de kleuren: zilvergrijs, wit en zwart.

Krok HJH_vE9311 Krok HJH_vE9310

Over van Esch bv
Van Esch bv is een Nederlandse fabrikant van garderobesystemen en entreeaccessoires voor de project- en woninginrichting. Voor het ontwerp van de producten werkt van Esch samen met ervaren en talentvolle designers zoals Michiel van der Kley, Roderick Vos, Ineke Hans, Pelikan & Co, DUM office, James Irvine, Mia Lagerman & Ehlén Johansson. Van Esch is gespecialiseerd in maatwerk garderobesystemen, lockers, designkapstokken en brochurehouders. De producten zijn wereldwijd verkrijgbaar via een netwerk van geselecteerde dealers. Het familiebedrijf, opgericht in 1972, is gevestigd in Goirle.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *