muurstickers

Van een stoere tot een romantische kinderkamer met muurstickers

Op zoek naar een leuke en snelle manier om die kale muur in de kinderkamer iets aan te passen? Plak dan eens een interieursticker op de wand.

Of je nu zit te denken aan een unisex kamer of juist een typisch roze meisjeskamer of een voetbalkamer voor een jongen wilt maken, bij elke stijl is een passende muursticker te vinden. Een uitgebreid aanbod vind je bij Muurstickerspecialist.nl. Hier kun je ook heel fijn zelf de kleur en maat kiezen, waardoor je een kinderkamer muursticker thuis ontvangt die speciaal voor jouw kinderkamer gemaakt lijkt te zijn.

muurstickers

Muurstickers kinderkamer en naamstickers

Muurstickers voor de kinderkamer zijn in allerlei speelse ontwerpen verkrijgbaar. Altijd populair voor de jonge piloten en toekomstige stewardessen zijn muurstickers van vliegtuigen. Hierbij lijkt het vaak of het vliegtuig zo de kamer binnen komt vliegen. En wat dacht je van naamstickers? Hiermee wordt de naam van jouw kindje in het ontwerp met bijvoorbeeld een elfje, voetballen of sterren verwerkt, waardoor je een heel persoonlijke sticker ontvangt. En om de fantastie van kinderen te stimuleren en samen te spelen, kun je ook droomelfjes, robots en dieren als een giraf of uiltjes op de muur plakken. Oh, laten we tot slot tekststickers niet vergeten om te noemen. Een mooie spreuk met een versje om voor het slapen gaan samen te lezen, zorgt natuurlijk voor een bijzondere muurdecoatie.

muurstickers

Bekijk de uitgebreide collectie muurdecoratie voor de kinderkamer online bij Muurstickerspecialist en zoek samen met je kindje jullie favoriete ontwerp uit.

Ps. Om je alvast wat op weg te helpen in de vele keuze die er is, heeft Muurstickerspecialist een top 10 kinderkamerstickers met de populairste en best verkochte stickers gemaakt. Neem snel een kijkje!

muurstickers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *