behang interieur

Maak een interieur statement met behang

Statement is de nieuwe behangcollectie van Graham & Brown. De ontwerpers van Graham & Brown lieten zich voor deze collectie inspireren door de Farmhouse trend. Een stoere maar tegelijk verfijnde trend waar planten de hoofdrol spelen. In combinatie met pentekeningen, bloemen, houtprints, warme, softe kleuren, en verweerde, oude materialen vormen ze accenten in het interieur.

De nieuwe Statement collectie bevat allerlei elementen uit deze trend. Een aantal eyecatchers zijn het vogeltjesbehang, getekende bosdieren, het palmmotief en het behang waar vetplanten domineren.

Kleuren die deze trend goed ondersteunen zijn bijvoorbeeld wit (pantone 11-0606), zalmrose (pantone 14-1316), betongrijs (pantone 17-1500) natuurlijk mag groen niet ontbreken (pantone 16-5810) en geel als accentkleur maakt het geheel af (pantone 13-0746).

Het behang is eenvoudig in gebruik. Even de muur met lijm insmeren, behang er tegen plakken en klaar.  Afmetingen: 53 cm x 10 m per rol. Prijs: € 24,- per rol.

Credits: www.grahambrown.com

behang interieur

Over Superfresco Easy – www.superfrescoeasy.com

Behangen met Superfresco Easy was nog nooit zo gemakkelijk. Met de innovatieve ‘paste-the-wall’-technologie wordt de muur ingesmeerd in plaats van het behang. Hierdoor is de kans op luchtbellen en scheuren klein en is geen behangtafel meer nodig. Deze kenmerken zorgen er bovendien voor dat er kan worden behangen in de helft van de tijd. De Superfresco Easy collectie bestaat uit meer dan 500 dessins in verschillende stijlen, texturen en kleuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *