Valentijn

Februari maand van de liefde en gelijk het thema voor de verkiezing van de maand. Een thema vol liefde en hartjes.

Valentijn

 

1. Deze prachtige prints kan je winnen op de blog van Going Dutch on Decor. Een erg leuke blog vol binnenkijkers in haar eigen interieur maar ook met leuke DIY’s en andere interieur tips.

2.  Lief maar ook gelijk weer stoer dit hart op steigerhout. Verkrijgbaar bij Bjoetiful

3. Je valentijnsdag begint gelijk goed als je je valentijnsontbijtje serveert op deze prachtige broodplank van Present time. Hip warenhuisje verkoopt deze en nog andere hartjes broodplanken op haar site.

4. Als deze kaart in je brievenbus valt dan ben je toch op slag verliefd, wat een prachtige tekst. Vindt je deze tekst te overweldigend dan kan je bij Ik Sticker  ook slagen voor andere liefdeskaarten.

5. Ga jij je Valentijn verrassen met een etentje? Kleed de tafel dan met deze grappig krijtfles. Op de fles kan je de liefste teksten zetten. Het is ook leuk om tijdens het eten om de beurt hier een woord op te zetten welke je waardeert in de ander. Of zet de leukste herinneringen op de fels. Zo heb je aan het eind van het etentje de jaren van jullie relatie op een fles staan, mooie herinnering om te bewaren. De fles kan je kopen bij I am recycled.

6. Al eerder liet ik jullie kennismaken met Printcandy en ook voor mijn Valentijn thema heb ik weer een print van hen uitgekozen. De tekst alleen al vind ik prachtig. Ik zou deze wel cadeau willen hebben voor mijn Valentijnsdag.

7. Nog een kaart in mijn selectie. Een kaart zo zoet door zijn kleur en zo gezellig door zijn confetti. Oktoberdots verkoopt deze simpele maar ooh zo liefdevolle kaart in haar webshop.

8. Dan zijn er ook nog hartjes welke je op kan hangen. Krijg jij een hart zoals deze van jouw geliefde dan kan je deze ophangen in je woonkamer of slaapkamer en zo elk keer de liefde voelen. Verkrijgbaar bij Pluk iets moois.

9. Love is waar het allemaal omdraait. Met deze letters van Wis & Waarachtig heb je het hele jaar liefde in je woning.

10. En als laatste een echte opvrolijker voor je liefdesontbijtje of je valantijnsdiner: rode rozen lampjes. De touch voor een romantische avond. Wil jij ook je interieur opkleuren met deze lichtjes dan kan je ze kopen bij Van Kaars tot Servet.

Deze webshops doen mee aan de verkiezing van de maand februari. Breng je stem uit op http://www.interieurinspiratie.nl/category/februari/ en de winnaar mag een maand lang op de homepage staan om op die manier de webshop te promoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *