IkSticker

IkSticker

iksticker

Met de raamstickers, muurstickers en interieurstickers van IkSticker heeft u elke muur, raam of ruimte in een hand om draai in een nieuw jasje gestoken!

Over IkSticker

Muurstickers, raamstickers, interieurstickers en geboortestickers. IkSticker.com heeft het allemaal! Met de stickers van IkSticker.com steek je je interieur in een handomdraai in een nieuw jasje.

IkSticker.com heeft een breed assortiment aan stickers. Door te stickers te mixen en te matchen kun je heel makkelijk een persoonlijke combinatie maken. Staat de sticker die je zoekt er niet bij? Wij maken de sticker voor je.

Over de stickers

Alle stickers van Iksticker zijn gemaakt van zelfklevend vinyl. De stickers zijn te bestellen in 15 verschillende kleuren en zijn verkrijgbaar in zowel matte als glanzende folie. De matte folie is het meest geschikt voor binnen of tijdelijk buiten, de glanzende folie kun je binnen en buiten gebruiken.

 

Voor elke gelegenheid

IkSticker.com heeft voor elke gelegenheid de juiste sticker in het assortiment. Of het nu gaat om een geboorte, een jubileum, een verjaardag of een feestdag zoals kerst of sinterklaas, wij hebben voor elke gelegenheid een sticker. Wil je de kinderkamer of babykamer opvrolijken met een mooie muursticker? Ook dat kan met een sticker van IkSticker.com.

Eigen ontwerp

Hebben wij jouw ideale sticker niet in ons assortiment? Laat dan je eigen ontwerp maken. De grafisch vormgever van IkSticker.com denkt graag met je mee! En maakt alle stickers naar wens, je geboortekaartje, eigen ontwerp enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *