honeywell vaderdag

Vader – en Moederdag: geef je ouders dit jaar hun eigen comfortzone

Op één dag in het jaar zijn we extra lief voor onze ouders. Of eigenlijk twee, want je vader en moeder verdienen natuurlijk ieder een eigen dag. Maar waar maak je ze dan blij mee? Onze tip: geef ze hun eigen comfortzone. Die creëer je heel eenvoudig met de connected thermostaten van Honeywell. Zie je het al voor je? Je vader of moeder languit op de bank met een goed boek en een glas wijn – en de smartphone of tablet binnen handbereik om de thermostaat te bedienen via de app, mocht het net iets te fris worden in de woonkamer. En comfort is ook: altijd thuiskomen in een aangenaam warm huis. Dat heb je eveneens in een handomdraai geregeld.

Met de zomer in zicht zijn sneeuw en ijs uiteraard nog ver weg. De verwarming staat nu niet eens meer aan. Juist nu is dus het perfecte moment om eens naar de thermostaat te kijken. Weet je tenminste zeker dat je ouders geen dag in de kou zitten. De enige vraag is nog: hoeveel luxe geef je die twee? De Round Connected is de moderne variant van het klassieke rondje – je ouders hadden ‘m vast en zeker vroeger zelf (waarschijnlijk in het goud) in huis. Bied ze nu het comfort van bediening op afstand. En dan is er evohome, de slimme zoneregeling van Honeywell. Daarmee regel je de temperatuur per kamer. Je moeder baddert nooit meer in een koude badkamer, en je vader werkt voortaan aan zijn modelspoorbaan op een warme zolder.
honeywell moederdag
Prijzen
Het evohome Single Zone Connected Pakket is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf 299 euro (incl. btw). Dit is inclusief internet-gateway en cv-ketelaansturing. Elke radiator in huis kan worden voorzien van een radiatorregelaar vanaf 99 euro per stuk. Round Connected is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf 149 euro (incl. btw).
Meer weten over de connected thermostaten van Honeywell? Check getconnected.honeywell.com om te zien hoe je eenvoudig een comfortzone voor je ouders creëert.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *