UNLEASH YOUR INNER HIPPIE!

Natuurlijke materialen, aardse kleuren, nonchalance met hier en daar een kleurrijke
uitspatting. Deze Boho hippie stijl, die al een jaar of tien niet meer weg te denken is uit de mode, heeft nu ook het interieur veroverd. Boho Chic, de nieuwe behangcollectie van
ESTAhome.nl, past perfect in deze gypsy trend!

Het creëren van de ultieme Bohemian look vergt een beetje lef maar het behang uit de collectie Boho Chic maakt het je makkelijk. Je verandert je huis moeiteloos in een trendy eclectisch geheel door de bijzondere soorten prints en kleuren van Boho Chic te
mixen. De collectie biedt een samenspel van oosterse kelims en tapijten, textielstructuren,
Azteken prints, patronen afgeleid van shibori verftechnieken, een simpel driehoekmotief en
gevlochten natuurlijke materialen.

esta home hippie behang

Kleurenpalet
Het kleurenpalet van Boho Chic varieert van lichte pasteltinten tot diepe en warme oosterse kleuren die je het gevoel geven van een zwoele zomeravond op Ibiza. Zacht mint, celadon, perzik en lichtgrijs zorgen voor een frisse touch in combinatie met aubergine, azuurblauw en smaragd.

Boho Chic op matte en natuurlijke krijtverf basis
Greenhouse combineert vliesbehang met zes digitale fotowanden en een aantal
wallpapersXXL met prints van botanische illustraties, insecten en veldbloemen. De
patroonherhalingen van wallpaperXXL zijn groter waardoor het een indrukwekkend effect creëert op de muur. De digitale fotowanden van Greenhouse hebben vaste maten en geven elke ruimte een bijzonder sfeervol karakter. Alle behangprints van Greenhouse zijn gedrukt op een milieuvriendelijke vliesdrager die gebruiksgemak verzekert: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar!

Fotobehang en wallpaperXXL
Boho Chic omvat behalve vliesbehang acht fotowanden met prints van Marokkaanse deuren en tie-dye effecten, en een wallpaperXXL met een patroon van oosterse tegels. De patroonherhalingen van wallpaperXXL zijn groter waardoor het een indrukwekkend effect creëert op de muur. De digitale fotowanden van Boho Chic hebben vaste maten en geven elke ruimte een bijzonder Bohemian karakter.

esta behang boho stijl

Productinformatie en verkoopadressen

De behangcollectie Boho Chic kost tussen de €36,95 en €39,95 per rol (53 cm x 10.05 m). Boho Chic is verkrijgbaar via onze webshop ESTAhome.nl, de woninginrichter en de
betere verf- en behangspeciaalzaken. Kijk voor meer informatie over Boho Chic en
andere collecties van ESTAhome.nl op www.ESTAhome.nl of stuur een e-mail naar
hello@estahome.nl.

Over ESTAhome.nl – maak je huis gezellig!
Het trendy interieur modemerk ESTAhome.nl biedt prachtige en gezellige behangcreaties. We reizen de wereld over op zoek naar de nieuwste modetrends en vertalen deze in onze collecties. Zo kun je jouw interieur helemaal volgens de nieuwste ontwikkelingen naar eigen smaak inrichten.
ESTAhome.nl is 100% Nederlands. In onze eigen ambachtelijke fabriek in Enschede wordt behang door eigen ontwerpers en stylisten met passie ontworpen en door eigen vakmensen met zorg geproduceerd. De liefde voor het product schemert door in alle takken van het bedrijf.

ESTAhome.nl: een betere wereld
Wij vinden het belangrijk om mee te bouwen aan een betere wereld. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste eisen voor ecologisch verantwoord produceren. Zo wordt voor het behang uitsluitend papier uit duurzame bosbouw gebruikt en zijn alle inkten oplosmiddelvrij en milieuvriendelijk.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *