Ook dit jaar bouwt Graham & Brown weer een feestje op de vtwonen&designbeurs. Hier alvast een sneak preview!

SHIMMER PARTY
Het feest kan beginnen met deze vrolijke glimmers in je interieur. Als het licht op je muren schijnt, geven deze dessins hun schitterende metallic glans prijs. Ga voor glinsterende stippen of laat je
betoveren door het Wallpaper of the Year. Combineer het behang met onze geselecteerde verfkleuren voor extra impact.

HARMONY SERENITY Regelmaat brengt rust in huis. Deze geometrische ontwerpen zijn perfect
in harmonie en zorgen voor een serene sfeer. Voor een chique effect zijn op een aantal
dessins glanslijnen aangebracht. Ga voor rustgevende, koele tinten, of doe eens gek en ga voor geel. De bijpassende verf brengt je interieur helemaal in balans.

PURE NATURE
Haal de natuur in huis met deze geweldige behangdessins. Exotische bloemen, romantische veldbloemen of een vrolijk stel tegels zorgen voor een ontspannen buitensfeer in je interieur. Of ga voor een geweldig gewoven dessin van natuurlijke materialen. In combinatie met de verftinten tover je zo een frisse look op je muren.

CLASSIC COSY
Met de donkere maanden in het vooruitzicht is het tijd om dicht tegen elkaar aan te kruipen en je te omhullen met de warme tinten uit onze collectie. Creëer een knusse wand met een dramatisch donkere kleur, een print uit het Rijksmuseum of een tegeleffect. Gebruik de bijpassende verfkleuren voor een extra comfortabele sfeer in huis.

Meer info: https://www.grahambrown.com/nl/

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *