zitbank

Uniek model zitbank bij innovation store by Diletto

Al vele jaren inspireert Scandinavië de wereld van wonen en interieur. De vaak ogenschijnlijk eenvoudige ontwerpen doen fris en natuurlijk aan en het zo kenmerkende design wordt door veel mensen omarmd. In dat licht bezien, scoort ook de bank Splitback Frej van het Deense Innovation fantastisch. De bank is verkrijgbaar bij Innovation Store by Diletto.

Innovation – al meer dan 40 jaar!
Het Deense merk Innovation ontwerpt al meer dan 40 jaar zeer mooie zitbanken en slaapbanken, die niet alleen heel degelijk zijn, maar ook nog eens een prachtig design hebben en zeer goed betaalbaar zijn. Niet alleen de mooie designs, ook een beter milieu en gelukkige werknemers staan bij Innovation hoog in het vaandel. Een merk waar je dus met een gerust hart je hart aan kunt verliezen!

Splitback Frej
De collectie van Innovation is zeer uitgebreid en divers, maar nieuw is de bank Splitback Frej. Dit unieke model heeft een prachtig blank eikenhouten onderstel en heeft organische vormen die het Scandinavische design zo typeren. De bank doet enigszins retro aan, terwijl de uitstraling tegelijk heel modern is. De 3-persoonsbank zit erg comfortabel en is in een handomdraai om te toveren tot eenpersoonsbed met pocketvering matras. De (slaap)bank kost € 1209 en is in maar liefst 36 kleuren verkrijgbaar. Bij deze bank is ook een bijpassende stoel verkrijgbaar; de Splitback Chair Frej. Zowel de twee rugleuningen van de bank, als de rugleuning van de stoel zijn in 3 standen verstelbaar. Neergeklapt kan de stoel aan de bank worden geschoven en zo dienen als voetenbank. De Splitback Chair kost € 749.

splitback-frej-slaapbank-loungestand

Over Innovation Store by Diletto
Innovation Store by Diletto bestaat sinds 2007 als dealer van Innovation, maar richt zich sinds 2012 als brandstore alleen op dit merk. Vrijwel alle banken van Innovation zijn in de showroom in Nijmegen te bekijken en uit te proberen. Bij het uitzoeken van het juiste model kan het team van Innovation Store by Diletto goed meedenken. Hun kracht zit in de grote productkennis, waardoor de klant een weloverwogen keuze kan maken. Het hele assortiment is ook online te bestellen. Telefonisch advies is daarbij mogelijk van 10.00-22.00 uur. Naast de particuliere klant is Innovation Store by Diletto ook actief in projecten. De multifunctionele banken zijn een mooie en praktische aanvulling voor o.a. zorginstellingen en hotels. Bekijk het complete assortiment op www.innostore.nl.

splitback-frej-slaapbank-ligstand splitback-frej-bank-en-stoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *