kraamcadeau

Uniek kraamcadeau voor kersverse ouders: een gepersonaliseerde geboorteposter

Hoera! Er is een baby geboren. Bij zo’n bijzondere gebeurtenis hoort een bijzonder cadeautje voor de baby en de kersverse ouders. De nieuwe geboorteposters van PrintCandy zijn super leuk voor de kinderkamer. Bovendien zijn ze helemaal naar wens aan te passen, waardoor het voor het kind later ook nog een leuk aandenken aan de kindertijd is.

Voor wie niet met de zoveelste knuffel of setje kleding wil aankomen bij een kraambezoek, zijn de nieuwe geboorteposters ideaal. PrintCandy ontwierp een collectie geboorteposters waar je zelf eenvoudig de naam van het kindje aan kunt toevoegen. De prints zijn in (bijna) elke mogelijk gezinssamenstelling te kiezen, zodat ze helemaal op maat gemaakt kunnen worden. Met zo’n originele en persoonlijke baby geboorteposter maak je de kinderkamer helemaal af. Bovendien is dit iets dat door de ouders bewaard zal worden. Leuk voor later, als het kind groot is!

Customizen
Je maakt de geboorteposter eenvoudig zelf online. Na het kiezen van een maat en een kleur vul je de gegevens van de baby in. Je ziet direct het resultaat op je scherm, dus geen verrassingen achteraf. De poster is ook verkrijgbaar op mooi gerecycled papier, voor een kinderkamer met een stoere uitstraling.

De geboorteposters zijn in diverse formaten verkrijgbaar bij www.printcandy.nl. Prijzen gaan vanaf €12,50.

Over PrintCandy
Met de geboorteposters van PrintCandy maak je de kinderkamer helemaal af en geef je het kind een blijvend cadeau. Naast geboorteposters zijn er talloze wallprints en printables verkrijgbaar, waarmee je snel en gemakkelijk je huis styled. Geen gedoe met blikken verf, maar eenvoudig een andere sfeer creëren door het ophangen van mooie posters en art-prints. Het leuke van PrintCandy is dat je de meeste prints zelf online kunt customizen. Voeg hier en daar wat kleur of tekst toe en klaar is je unieke en persoonlijke print. Een beetje van PrintCandy en een beetje van jezelf.

kraamcadeau
kraamcadeau
kraamcadeau
kraamcadeau
kraamcadeau
kraamcadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *