Ultieme rust en sfeer in de badkamer creeëren

Wanneer de kou langzaam maar zeker zijn intrede doet, zullen veel mensen merken dat zij de badkamer ineens een stukje aantrekkelijker zullen vinden. Net als ons bed in de slaapkamer is de magische aantrekkingskracht van een warm bad niet te negeren. Om dit jaar extra tot rust te komen in onze badkamers, zetten wij hier een aantal tips voor een extra warme en rustgevende badkamer op een rijtje.

Zoek naar de juiste sfeer

They love to create the look you love. Het team van Aquanova maakt al ruim 60 jaar badkamerproducten waar vrijwel iedere badkamer stijlvoller van wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijk warme badmat in zachte pasteltinten, een aanhoudende trend die doorgedrongen is tot het gehele huis. De pasteltinten zorgen voor rust en een fijne sfeer in de badkamer.

pasteltinten

badmatten

Met de producten van Aquanova zijn verschillende stijlen te creeëren in uw badkamer. Zo zijn er ook een groot aantal zwarte en grijze badkameraccessoires te vinden. Zwart is de kleur die vaak geassocieerd wordt met luxe, een gevoel dat goed past bij deze ruimte van het huis.

zwarte accessoires

rustgevend

Warmte toevoegen

Behalve een zachte badmat kan men ook warmte aan de badkamer toevoegen in de letterlijke zin van het woord. Merken als Walra, Yumeko en De Witte Lietaer bieden een uitgebreid aanbod van warme handdoeken, douchelakens, badlakens en badjassen.

grijze tinten

Rustgevend

Een vaak voorkomende situatie in vele huishoudens is een drukke, overvolle badkamer. Door rust te creeëren zal men ook makkelijker écht tot rust komen na een lange werkdag of -week. Zachte kleuren zoals pasteltinten en kleine accessoires zoals een zeepdispenser, tandenborstelhouder of opbergmand kunnen veel verschil maken in de badkamer. Voeg wat elementen van hout toe of zelfs een klein plantje. Succes gegarandeerd.

Om een kleine badkamer groter te doen lijken, kan men bijvoorbeeld kiezen voor een grote spiegel en grotere tegels aan de wand en op de vloer. Die kleine badkamer lijkt meteen een stuk groter!

aquanova

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *