Trendy porseleinen servies, het bestaat!

Rosenthal breidt de populaire Junto servieslijn uit met nieuwe kleuren

Rosenthal, de bekende Duitse porseleinfabrikant, is al een aantal jaren succesvol met de Junto collectie. Met deze trendy servieslijn brengt Rosenthal op een innovatieve en speelse wijze mensen met een liefde voor eten bij elkaar. De lijn is gemaakt van fijn porselein en luxueus keramiek. Het oog voor detail en de passie voor handgemaakte producten zijn bij de Junto collectie niet te missen.

Opaalgroen

Naast zeeblauw, parelachtig grijs en wit is er nu ook subtiel opaalgroen servies aan de collectie toegevoegd. De kleur straalt dimensie, helderheid en rust uit en de glanzende afwerking doet denken aan edelstenen en diamant reliëf. Een ingetogen uiterlijk wat veel persoonlijkheid naar de dinertafel brengt.

Keramiek

Als tegenhanger van het fijne porselein is er ook robuuster keramiekservies. De charme ligt in de unieke uitstraling van ieder item.
De randen vallen op door de dunne, semi-glanzende donkere laag en gespikkelde structuren.

Nieuwe kleuren: Aquamarijn en alabaster

Naast de bestaande kleuren is het keramisch servies nu ook in de kleuren aquamarijn en alabaster verkrijgbaar. Aquamarijn, de moeder van edelstenen. De blauwe tinten doen denken aan de oceaan, van licht- naar donkerblauw en diep naar ondiep. Het servies wordt afgewisseld met crème en beige stippen en is daardoor altijd uniek. Het aquamarijn kleurige servies brengt frisheid naar iedere gelegenheid.
Alabaster is een mix van eenvoudige en tijdloze schoonheid. De subtiele krijtkleur past in ieder interieur en ook perfect bij de bestaande kleuren van het Junto servies.

Over Rosenthal
Philipp Rosenthal begon zijn loopbaan als verkoper van porselein en begon in 1879 zijn eigen bedrijf in het beschilderen daarvan. Vanwege het grote succes besloot hij uit te breiden naar een heuse porseleinfabriek in 1891, sindsdien gesitueerd in Selb, Duitsland. Inmiddels heeft Rosenthal met meer dan 150 kunstenaars, architecten en designers, zoals Andy Warhol en Versace, servies ontworpen en zo’n 500 prijzen in de wacht gesleept. 

De Junto collectie van Rosenthal is o.a. verkrijgbaar bij woldring.nl en servies.nl

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *