bedden

Top 3 bedden inspiratie voor je slaapkamer

Er is nou eenmaal niks belangrijker dan een uitstekende nachtrust en de keuze van uw bed speelt hier wel degelijk een belangrijke rol in. Bedden zijn beschikbaar in verschillende varianten. U slaapt nou eenmaal beter in een comfortabel bed waarbij uw lichaam op de juiste manier en in de juiste houding ondersteunt wordt. Bent u wel eens wakker geworden met een stijve nek of steken in uw rug? Dan weet u dat uw houding tijdens het slapen niet optimaal is. Hieronder hebben wij speciaal voor u een overzicht gemaakt van de meest gekozen bedden.

#1: De boxspring

De boxspring is een combinatie van pootjes, een onderstel , een dikke matras en hierboven op een topper. Boxspring wordt door gebruikers ervaren als de meest fijne type bedden, echter kan de kwaliteit varieren door het type topper en matras die gebruikt worden. Dankzij de extreem zachte veren in de matras, die ook nog eens in meerdere lagen zijn toegepast ervaart u ware luxe.

Veel mensen kiezen niet alleen voor de luxe uitvoering omdat deze zo lekker ligt, maar tevens omdat het design vaak zeer goed verwerkt kan worden in het design van de slaapkamer.

#2: De verstelbare lattenbodems

De automatisch verstelbare lattenbodems zijn voor mensen die slecht uit bed kunnen komen een waar genot. Zo geeft de lattenbodem extra steun zodat u nog comfortabeler ligt. Door het automatisch verstellen van uw bed kunt u uw matras omhoog laten komen, waardoor u eenvoudiger uit bed kunt stappen. Ideaal voor senioren die toch vaak last hebben van de rug. Ook ziet u vaak dat mensen liever op een lattenbodem liggen doordat een lattenbodem uitstekend ventileert, het conform zeer hoog is, waarbij extra mogelijkheden beschikbaar zijn in de vorm van comfortzones (schouders en dergelijke), maar tevens omdat de lattenbodem persoonlijk op maat aan te passen is naar uw eigen eisen en wensen.

#3: Ledikanten

Ledikanten zijn beschikbaar in verschillende varianten en uitgebreid met diverse mogelijkheden. Deze standaard look wordt tegenwoordig ook nog zeer veel gekozen en kan met verschillende uitstralingen gekozen worden. De matras wordt geplaatst in de bedbodem en de ledikant kan in tegenstelling tot de meeste boxsprings voorzien worden van lades. Een houten bed met lades ligt niet alleen zeer lekker, maar ziet er qua design ook nog eens zeer goed uit.

Ieder bed kan vaak voorzien worden van diverse slaapsystemen en vernieuwde mogelijkheden. Het slaapcomfort wordt vaak bepaald door de hoogte van het bed, de kwaliteit en zachtheid van de matras en tevens de daarbij behorende topper.

Met vriendelijke groeten,
Jan Dijkstra


e. [email protected] | w. https://www.muurstickerstunter.nl

 

Volg ons ook op Facebook, Pinterest, Twitter en Google Plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *