lounge trends

Bekijk dé Loungeset Trends voor 2017

Het voorjaar komt er eindelijk weer aan! Wilt u ook graag weten wat de mooiste loungeset trends voor 2017 zullen zijn? Bekijk dan snel de drie grootste Loungeset trends van aankomend jaar. Laat de lente maar snel komen.

De trends in loungen buitenshuis

Wat valt er allemaal te kiezen op het gebied van loungen in de tuin? De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van de woonkamer. Er is dan ook veel nieuws te melden en er zijn mooie lounge trends om te ontdekken. Lees snel verder.

  1. Weerbestendige lounge tuinmeubelen
    Lounge tuinmeubelen moeten natuurlijk tegen een regenbuitje kunnen. Maar de kussens kunnen dat niet altijd. Wilt u niet met de kussens hoeven sjouwen? De nieuwste all weather lounge kussens voor buiten laat je gewoon liggen en met een uurtje of twee is alles weer droog. Dat is handig.
  1. Functioneel loungen in stijl
    Een loungeset moet uiteraard heerlijk comfortabel zitten, maar moet zeker ook mooi zijn. In 2017 zijn er veel lounge tuinmeubels te verkrijgen met handige functies die zeker niet de hoofdprijs kosten. Denk bijvoorbeeld aan verstelbare rugleuningen, handige vakjes voor het opbergen of uitschuifbare tafels. Ideaal!

 

  1. Innovatieve vormen en materialen
    In 2017 voeren wat lichtere kleurstellingen en strakke lijnen de boventoon. Dé ideale combinatie van loungen en dineren vindt u in een lounge dining set opstelling. Dit is een hoge loungeset met het comfort van een loungebank. Dat is een stuk fijner met opstaan. Lounge diningsets zijn prachtig én extra comfortabel.

lounge set 2017

Wat zijn dé kleuren van 2017?

De kleurstellingen van 2017 voor lounge meubels voor buiten zijn iets lichter en natuurlijker dan voorgaande jaren. Denk bijvoorbeeld aan lichtgrijs, wit en de naturel tinten lichtbruin.

Meer weten over de lounge tuinmeubeltrends van 2017? De nieuwe collectie is al binnen en de keuze is reuze. Bekijk alle nieuwste lounge tuinmeubelen op de website van Tuinmeubelland tuinmeubelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *