sfeer in huis

Tips voor een nieuwe sfeer in huis

Een nieuw jaar, een nieuw interieur!

Voor mij geldt dat zeker omdat ik in januari naar mijn nieuwe huis ga. Van mijn huidige woning neem ik weinig mee. Ik heb veel spullen gekregen en anders nieuw aangeschaft. Ik kan niet wachten om mijn eigen huis in te richten.

Nu hoef je niet perse een nieuwe woning of nieuwe meubelen te hebben om een nieuwe sfeer in je huis te krijgen.

Tips voor het snel veranderen van je interieur:

 1. Verf

  Door je muren te verven geef je je woning al snel een andere look. Je kan er voor kiezen om een muur te verven maar je kan ook een lambrisering of figuur zoals een cirkel aanbrengen aan je wand.

  tekst-op-canvas

 2. Accessoires

  Koop nieuwe accessoires. Kies een nieuwe kleur. Kijk aan de hand van een kleurenwijzer welke kleuren er goed bij elkaar passen. Heb je veel blauw in huis ga dan voor roze of gele accessoires. Heb je zwart/wit dan kan je alle kanten op.Zet al je woonaccessoires op tafel en begin opnieuw met inrichten. Combineer elk setje met een van je nieuwe aankopen.

 3. WanddecoratieEen van de items waar snel ons oog op valt als we bij iemand binnenkomen is de wanddecoratie. Omdat dit op ooghoogte zit wordt we hierdoor aangetrokken. Heb je dus een nieuw schilderij of foto aan de wand dan zal men als snel de indruk krijgen dat je je huis opnieuw hebt ingericht.
  Leuke voorbeelden van Muurdecoratie bij Fotoopcanvas zoals een mooie foto op plexiglas.

collage-op-canvas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *