leolux

Azzurro 0007

Tijdloos design en verfijnde klasse

Leolux lanceert 3 nieuwe ontwerpen waaronder Azzurro

Vandaag introduceert Leolux de nieuwe bank Azzurro. Met elegante lijnen en verfijnde details is de Azurro een tijdloos ontwerp. Mediterrane sferen komen tot leven dankzij dit kwaliteitsdesign van ontwerper Cuno Frommherz.

Bewonder de prachtige details van de Azzurro: de subtiele druppelvorm van de arm die het zitkussen omvat en de fraaie dragers “Connecté”, die de rondingen in één vloeiende lijn doortrekken van de zitting tot aan de vloer.

De hoogwaardige kussenvulling biedt een gevoel van rijkdom en de speciale vering in de armleuningen zorgt voor extra comfort. Met de losse elementen van het aanbouwprogramma is de Azzurro geschikt voor zowel grotere als kleinere composities.

Naast de elegante Azzuro introduceert Leolux vandaag de Indra, een sierlijke fauteuil en salontafel Canna.

Indra
De zachte en sierlijke fauteuil Indra van Leolux is ook ontworpen door Cuno Frommherz. Het is een fauteuil die als universum voor dromen en ideeën dient en een serene plek creëert.

De zitting van deze fauteuil lijkt te zweven in een trapeziumvormig kader. Het zitkussen dat daarop rust, is verdeeld in zacht gevulde segmenten die het gevoel geven van een warme omhelzing. De Indra is uitgerust met een hoofdkussentje als speelse toevoeging voor extra steun. De afgeronde armleggers zorgen in gestoffeerde versies voor extra zachtheid. Met houten armleggers wordt er juist weer gekozen voor een andere uitstraling.

Canna
De Canna verrast, verwart en verrukt. De eigenwijze, opstaande rand van deze salontafel lijkt golvend los te komen van het blad dat gedragen wordt door lichte chromen pootjes. Feitelijk is hier sprake van optisch bedrog dat zorgt voor spanning.

Maar Canna is ook verfijning. De eigenzinnige keramische bladen zorgen voor een exclusief uiterlijk, terwijl een blad in lak of eikenfineer zorgt voor de aansluiting bij Leolux.

Azzurro  0003
Azzurro 0003
Azzurro  0012
Azzurro 0012
Indra  0010
Indra 0010
Canna  0003
Canna 0003

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *