Goede verlichting is zooooo belangrijk.

Lijden aan een interieur disease is niet niks. Ik denk niet alleen aan interieur, nee ik droom er zelfs over. Ik heb het goed te pakken.

Als ik ergens binnenkom ben ik al meteen bezig met de indeling van de ruimte. Wat kan er anders, welke ruimtes worden niet optimaal benut en hoe creëer je een goede sfeer. Combinatie van accessoires, meubels en verlichting is voor mij erg belangrijk. Zelf heb ik soms nog wat moeite met de juiste verlichting in mijn eigen woonkamer maar ik heb geleerd dat je in alle staande en hanglampen dezelfde fittingen moet gebruiken om zo de juiste sfeer te krijgen (tip).

Bij ons in het dorp is een kledingzaak helemaal gerenoveerd en opnieuw ingericht. Alsjeblieft zeg, die verlichting is er echt niet beter op geworden. Steriel en kil als je binnenkomt en helaas kan ik niet goed zien welke kleur bepaalde kledingstukken hebben. Zonde, zonde en nog eens zonde. Ze hebben trouwens wel een super coole toonbank (gemaakt van tijdschriften).

Een tijd geleden kocht ik een knijplamp. Ik noem het maar zo want ik weet even geen andere naam ervoor. Leuk zeg, dacht ik toen ik hem zag. Mijn man vroeg zich af of we het Überhaupt wel nodig hadden (nou nee niet echt)  maar ik heb het toch gekocht. Eenmaal thuis wist ik dus echt niet waar ik dat ding aan kon knijpen maar toen zag ik het, ja aan mijn spiegel met luikjes. Een ander zou denken waarom zo’n ding aan een spiegel hangt maar eerlijk gezegd geeft het een bijzonder lichteffect in de woonkamer.

Soms moet je dingen gewoon doen. Niet dat het een drastische verandering is maar een kleine aanpassing kan soms een groot verschil maken toch?

Geschreven door Lucinda Kamphuis

About Author

You May Also Like

1 comment

samantha kamphuis says:

Handige tips en leuk geschreven Lucinda!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *