hold me

Thuiswerken en cocoonen met de ‘hold me’ collectie

Zet een foto met één van onze kopjes op je feed en we sturen je als dank een gratis setje naar keuze toe.

Trots…

We hadden het zo leuk bedacht; Onze nieuwe Amsterdamse startup LLimited, www.llimited.nl zou haar eerste collectie ‘hold me’ ergens in het vroege voorjaar van 2020 lanceren. Vol spanning wachtten we op de container die onze kersverse items vanuit de fabriek in Thailand naar hierheen zou brengen. Trots waren we, toen ‘ie voor de deur stond en we onze collectie voor de allereerste keer in handen hadden. 

Gemaakt in Thailand

Alle items zijn ontworpen in Amsterdam en gemaakt in Thailand, in een fabriek waar ze respect hebben voor hun werknemers en omgeving. Meerdere keren zijn we op bezoek geweest om onze ontwerpen te perfectioneren en te zien hoe de fabriek omgaat met haar ambachtslieden. We zijn onder de indruk van hun vakmanschap en expertise. 

Vijf items

Als eerste Mug Big – set of two, grote mokken in de kleur off white.

https://www.llimited.nl/product-page/mug-big-set-of-2

Dan Mug Small – set of two, kleine mokken in de kleur nude pink.

https://www.llimited.nl/product-page/mug-small-set-of-2

Mug XS –  set of two, espresso kopjes in petrol blue. 

https://www.llimited.nl/product-page/mug-xs-set-of-2

Vervolgens zijn er nog twee schalen: Bowl Big – set of two, een maaltijd schaal voor bijvoorbeeld noodles in de kleur coral orange.

https://www.llimited.nl/product-page/bowl-big-set-of-2

Als laatste Bowl XL, een saladeschaal in de kleur light grey/blue. 

https://www.llimited.nl/product-page/bowl-big-set-of-2

Door het speciale gripje voor je duim, en de zachte, matte speckle glazuur zijn de producten fijn om vast te houden. Ze worden met de hand geglazuurd waardoor ze allemaal net anders zijn. M.u.v. de saladeschaal komen de items in setjes met 2 verschillende deukjes, en natuurlijk kan alles in de magnetron en vaatwasser. 

‘hold me’ actie

Daar zaten we dan; trots als een pauw op onze nieuwe collectie in een totaal veranderde wereld. Alles op slot en iedereen, ook wij hebben wel wat anders aan je hoofd dan een kopjes en schalen. Maar nu, nu alles voorzichtig toch weer open mag gaan hebben we iets bedacht…. de ‘hold me’ actie; Als jij één van onze mooie setjes koopt en op je TL of feed  laat zien hoe jij ons item gebruikt, tijdens het thuiswerken of gewoon lekker met een koppie thee op de bank. Tag ons, en stuur een berichtje, dan zenden wij je, helemaal gratis een tweede setje naar keuze toe….  Gewoon, omdat we allemaal weer verder moeten in deze nare corona tijd……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *