There’s no place like home

Interieur Inspiratie geeft weg:

Met dit set kan je je “home” op verschillende manier gezellig maken. Wat zit er in: 

Een schattig vaasje met een lieve tekst. Het vaasje past overal. Of je hem nu wel of niet vult met bloemen hij geeft sfeer aan je interieur.

Pollepels en spatels kan je niet genoeg in de keuken hebben. Op een of andere manier kom ik er altijd te kort. Zeker in het weekend als er ’s morgens al gestart wordt met het bakken van eieren dan zijn bij de lunch of bij het avondeten de spatels al weer allemaal gebruikt. Daarbij zijn deze pollepel en spatel van de Hema ook nog eens leuk gestyled met hun witte handvaten.

Niet interieur gerelateerd met wel mooi om te zien en handig in gebruik deze portemonnee van &Klevering. Hier kunnen wij dames heel wat spaarpasjes in bewaren.

overzichtsfoto

En wat dacht je van de papieren wasbare zak welke je op verschillende manieren kan gebruiken. Zo kan je hem gezellig vullen met broodjes maar hij is ook erg leuk om op je aanrecht gezet te worden en hem te vullen. En wat dacht je voor de handwerkers onder ons, het is een ideaal mandje om je bol of haakspullen in te bewaren.

Wil je kans maken op dit pakket vermeldt dan je naam onder dit artikel en in week 18 maak ik de winnaar bekend.

11 thoughts on “There’s no place like home

  1. Ik ga helemaal uit mijn dak met schitterende woonaccessoires van grote klasse, leuk om zowel anderen als mezelf mee te verrassen. Een prijs, die kans is helaas super klein, maar met dagelijks http://www.interieurinspiratie.nl op mijn beeldscherm, heb ik toch ook al het gevoel een echte winnaar te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *