Chesterfield

Chesterfield Revival

Een stoere vintage bank!

Chesterfield-revival

Ik kan me vergissen maar volgens mij is de chesterfieldbank al even bezig aan een come back. Al zoekende naar een mooie cognackleurige chesterfield voor de winkel kwam ik er achter dat deze inmiddels behoorlijk populair is.

Je kunt geen televisieserie of entertainmentprogramma aanzetten of ze zitten op een chesterfield. The Voice of Holland, Heer en Meester, … enz. En eerlijk is eerlijk; ze zijn ook wel heel erg leuk! Een stevige bank met een stoer uiterlijk dat overal past. Een naturel interieur, modern en strak, klassiek of over de top luxe, hij kan altijd. En het grootste voordeel van deze bank is dat hij niet opnieuw gestoffeerd hoeft te worden!

Een vintage is het mooist. Lichtelijk versleten of een tikkeltje verkleurd. Maar let op beschadigingen! Kussens vervangen is niet zo heel eenvoudig als de verkoper meestal voorstelt, want dezelfde kleur vind je niet meer.

Chesterfield

Kopen?

Ben je van plan een Chesterfield te kopen? Doe eerst even wat speurwerk op internet zodat je geen kat in de zak koopt. Het aanbod op veilingsites als marktplaats is groot en er worden inmiddels behoorlijke bedragen gevraagd. Het is dus best een kunst om het kaf van het koren te scheiden.

Wil je een Chesterfield, maar heb je geen zin en tijd om op zoek te gaan? Je kunt ons ook altijd inschakelen, wij hebben inmiddels aardig wat ervaring.

Deze blog is geschreven door Marieke Zegers van All’interno – www.allinterno.nl

logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *